Philips Hue Black Friday

Philips Hue Black Friday

Wil je het Hue systeem uitbreiden of heb je nog geen slimme lampen? Dan kun je mooie deals tijdens Black Friday vinden. We hebben even gezocht en een paar mooie aanbiedingen gevonden. Op deze pagina vind je dan ook de beste Philips Hue Black Friday deals!

De slimme lampen van Philips Hue vinden wij het best werken. Het systeem werkt goed, de kleuren van de lampen is goed en de lampen werken vaak sneller dan andere merken. Toch is het een groot nadeel dat de lampen vrij prijzig zijn, daarom is Black Friday ideaal om veel geld te besparen. Er zijn veel Philips Hue aanbiedingen te vinden, maar met veel van deze deals bespaar je maar een paar euro. We hebben daarom alleen de goede deals eruit gefilterd die echt interessant zijn.

De beste deal vind je hieronder. Dit is een Black Friday dagdeal bij Bol.com met een Philips Hue starterkit. Wanneer je nog geen slimme verlichting hebt, is deze starterkit ideaal. Mocht je wel al slimme lampen van Hue hebben, dan vind je andere interessante Hue deals hieronder om je slimme verlichting verder uit te breiden.

Philips Hue starterkit – Dagdeal

Deze Philips Hue starterkit is ideaal om te starten met slimme verlichting. Het is een dagdeal bij Bol.com en bij de starterkit krijg je twee Hue kleurlampen en een bridge.

Bekijk Meer info

Naast de bovenstaande deal hebben we hieronder nog meer interessante deals gevonden. Bij verschillende webshops zijn goede deals te vinden, wij hebben ze alvast voor je uitgezocht:

Coolblue:

Bol.com

MediaMarkt

tink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts