Nieuw: Philips Hue Amarant & Appear

Maarten Reijneveld Laatste update: 14-01-2021

Philips Hue heeft twee nieuwe buitenlampen geïntroduceerd. Het gaat om slimme verlichting genaamd Philips Hue Amarant en Philips Hue Appear.

nieuw-philips-hue-amarant-&-appear

Philips Hue Amarant & Philips Hue Appear © Signify

Tijdens CES 2021 heeft Philips Hue een aantal nieuwe producten geïntroduceerd. In dit bericht zoomen we in op twee nieuwe slimme buitenlampen van Philips Hue. We bekijken de Philips Hue Amarant en de Philips Hue Appear.

Philips Hue Amarant

De Philips Hue Amarant is slimme verlichting met kleur en wit licht voor je tuinpad of dakrand. Met deze lichtbalk kan je wit of gekleurd licht aanzetten en de buitenkant van jouw woning sfeer geven of bijvoorbeeld het gebruiken om meer te zien s’avonds als je thuis komt. Je kunt meerdere lichtbalken aanschaffen en deze met elkaar verbinden, zo kan je zelf unieke lichtvormen creëren. De Philips Hue Amarant werkt op laagspanning dus meerdere op elkaar aansluiten is geen probleem. De Philips Hue Amarant komt 26 januari in de schappen en heeft een verkoopprijs van € 149,99.

Philips Hue Amarant
Philips Hue Amarant in je tuin © Signify

Philips Hue Appear

Naast de Philips Hue Amarant komt Philips Hue ook met een andere nieuwe slimme buitenlamp. Namelijk de Philips Hue Appear die voorzien is van roestvrijstalen behuizing, deze is dus tegen weer én wind beschermd. Het kan zijn dat je de Philips Hue Appear al herkent, want deze slimme lamp was namelijk al in het zwart verkrijgbaar. Maar nu dus in het zilver en roestvrijstaal. De Philips Hue Appear is in de vorm van een koker en geeft aan de boven- en onderkant licht. De slimme buitenlamp kan je verlichten met miljoenen kleuren en is eenvoudig te monteren met een pin-connector. Net als de Philips Hue Amarant is deze Philips Hue Appear te koop vanaf 26 januari en voor een verkoopprijs van € 149,99.

philips-hue-appear
Philips Hue Appear bijvoorbeeld bij je voordeur © Signify

Philips Hue CES 2021

Signify, het moederbedrijf van Philips Hue, maakte eerder vandaag ook al bekend dat het komt met een Philips Hue Wall switch module en een upgrade voor de Philips Hue dimmer switch.

 Aanbieding! 
ad slimme buitenlamp

Philips Hue Lucca Wandlamp voor buiten afgeprijsd!

Deze prachtige buitenlamp van Philips Hue, de Lucca wandlamp, is nu scherp geprijsd! Het gaat hier om een slimme buitenlamp zonder snoer en stekker van Philips Hue.

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *