Opening allereerste Xiaomi Mi Store in Nederland!

Laatste update: 20-10-2020, 14:35 - Door: Redactie

Xiaomi het Chinese bedrijf bekend van smartphones en veel smart home apparaten heeft vandaag haar eerste Mi Store geopend in Rotterdam. Ook introduceerde Xiaomi deze week een paar gave nieuwe apparaten waaronder de Mi 10T en een nieuwe Mi Watch.

xiaomi mi store Nederland

Opening Mi Store in Rotterdam © Xiaomi

Vanmiddag om 14:00 uur is officieel de nieuwe Mi Store van Xiaomi geopend! In 2019 kwam Xiaomi al naar Amsterdam met een lokaal kantoor en waren de producten al te koop in Nederland, maar sinds vandaag kun je Xiaomi apparaten ook in een fysieke winkel kopen. De winkel is geopend in Rotterdam op de Korte Lijnbaan 11 in het winkelkwartier. Dit is de eerste fysieke winkel van Xiaomi in Nederland. Volgens Ou Wen, Head of Western Europe van Xiaomi, is dit een mijlpaal voor Xiaomi Benelux:

” De Benelux is een economische krachtpatser en een voorloper op het gebied van branding. De regio is een prioriteit voor ons in West-Europa, dat op zijn beurt een prioriteit is binnen onze algemene wereldwijde expansie. De Benelux-regio heeft een relatief hoge koopkracht en een geweldige high-end potentie en vormt zo een ideaal testveld voor Xiaomi om zijn brand awareness verder te vergroten.”

Wat is er in de Xiaomi winkel te koop?

xiaomi smart home apparaten nederland

In totaal is de nieuwe Mi Store 510 vierkante meter groot, hierin worden onder andere de smartphone range van Xiaomi getoond. Zelfs de Nieuwe Mi 10T serie is al te zien in de winkel, deze gloednieuwe smartphone werd deze week gepresenteerd. Naast smartphones is er ook veel andere hardware van Xiaomi te koop dat werkt met het smart home systeem van Xiaomi, waaronder slimme lampen, ventilatoren en robotstofzuigers.

Xiaomi biedt een veel verschillende producten aan tegen een toegankelijke prijs. Bekijk hier enkele producten uit het Xiaomi assortiment.

 Aanbieding 
google nest audio 3pack

Nu 34% korting op de nieuwe Google Nest Audio (3-pack)

De Google Nest Audio is deze week gepresenteerd, maar je kunt hem nu alvast reserveren met korting! Bij een 3-pack krijg je nu 34% korting! Bekijk deze deal en bespaar 100 euro op je aankoop!

Meer smart home artikelen

philips hue buitenlampen teruggeroepen kortsluiting
google nest hub update 2020
google nest hub slimme wekker
google nest secure
smart wifi plug action vs hema
fitbit google assistant
google nest audio resetten
smart home producten hema duurder dan bij action
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *