Opening allereerste Xiaomi Mi Store in Nederland!

Bram Tigchelaar Laatste update: 30-06-2021

Xiaomi het Chinese bedrijf bekend van smartphones en veel smart home apparaten heeft vandaag haar eerste Mi Store geopend in Rotterdam. Ook introduceerde Xiaomi deze week een paar gave nieuwe apparaten waaronder de Mi 10T en een nieuwe Mi Watch.

xiaomi mi store Nederland

Opening Mi Store in Rotterdam © Xiaomi

Vanmiddag om 14:00 uur is officieel de nieuwe Mi Store van Xiaomi geopend! In 2019 kwam Xiaomi al naar Amsterdam met een lokaal kantoor en waren de producten al te koop in Nederland, maar sinds vandaag kun je Xiaomi apparaten ook in een fysieke winkel kopen. De winkel is geopend in Rotterdam op de Korte Lijnbaan 11 in het winkelkwartier. Dit is de eerste fysieke winkel van Xiaomi in Nederland. Volgens Ou Wen, Head of Western Europe van Xiaomi, is dit een mijlpaal voor Xiaomi Benelux:

” De Benelux is een economische krachtpatser en een voorloper op het gebied van branding. De regio is een prioriteit voor ons in West-Europa, dat op zijn beurt een prioriteit is binnen onze algemene wereldwijde expansie. De Benelux-regio heeft een relatief hoge koopkracht en een geweldige high-end potentie en vormt zo een ideaal testveld voor Xiaomi om zijn brand awareness verder te vergroten.”

Wat is er in de Xiaomi winkel te koop?

xiaomi smart home apparaten nederland

In totaal is de nieuwe Mi Store 510 vierkante meter groot, hierin worden onder andere de smartphone range van Xiaomi getoond. Zelfs de Nieuwe Mi 10T serie is al te zien in de winkel, deze gloednieuwe smartphone werd deze week gepresenteerd. Naast smartphones is er ook veel andere hardware van Xiaomi te koop dat werkt met het smart home systeem van Xiaomi, waaronder slimme lampen, ventilatoren en robotstofzuigers.

Xiaomi biedt een veel verschillende producten aan tegen een toegankelijke prijs. Bekijk hier enkele producten uit het Xiaomi assortiment en lees alles over Xiaomi.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *