Ook Arlo lanceert een contactloze slimme deurbel

Maarten Reijneveld Laatste update: 13-01-2021

Ook Arlo heeft een nieuw soort slimme deurbel op de markt gebracht, net als Alarm.com is er een contactloze slimme deurbel aangekondigd.

arlo-video-deurbel-installatie

Slimme deurbel van Arlo ter illustratie © Smarthomeweb

Eerder deze week werd bekend dat Alarm.com tijdens CES 2021 een nieuwe slimme deurbel heeft gelanceerd. Of ze het wisten van elkaar? Geen idee maar vlak hierna heeft tijdens CES 2021 ook Arlo aangekondigd een contactloze slimme deurbel te gaan aanbieden.

Arlo contactloze slimme deurbel

Echt veel krijgen we alleen niet te weten van Arlo, het bedrijf deelt namelijk geen foto’s, naam, prijs of iets anders over het product.

Het enige wat gemeld wordt is dat er een nieuwe slimme deurbel komt die Proximity Sensing Technology bevat. Dit houdt in dat de slimme deurbel beweging detecteert en als een persoon dan binnen bepaalde afstand komt zal de deurbel automatisch ‘ingedrukt’ worden en zal de bel afgaan. De slimme deurbel zal dan met een lichtje en geluid aangeven dat er voor je is aangebeld zonder aanraking van de deurbel.

Een voordeel van deze contactloze slimme deurbel is dan dus ook dat het zich onderscheidt van andere slimme deurbellen vanwege het contactloos aanbellen. Zeker in de pandemie waarin we leven is dit een handige gadget.

Speculaties contactloze slimme deurbel Arlo

Het blijft dus enigzins speculeren wat het gaat worden. Hoe gaat de deurbel eruit zien en wat wordt de prijs. Feit is wel dat er nu al twee slimme deurbel aanbieders komen met ‘Touchless Video Doorbells’ wat inhoudt dat er toch iets gaande lijkt te zijn op de markt.

Éen ding is zeker, wij gaan het nauwlettend volgen en zitten paraat om nieuwe ontwikkelingen te melden als er meer bekend is.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

KlikAanKlikUit-buitencamera-ipcam-3500
google nest audio installeren
Lenovo Smart Clock 2
Ring Video Doorbell 4
netatmo modulerende thermostaat
smart-home-voordelen-energie-abonnement
Ikea Symfonisk schilderijlijst
Google Wifi
Android 12
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *