Nuki presenteert nieuwe Smart Lock 3.0 & Smart Lock 3.0 Pro

Maarten Reijneveld Laatste update: 04-11-2021

Nuki heeft vandaag tijdens een online event een nieuwe generatie Smart Locks onthuld. Na meerdere succesvolle slimme deursloten komt het bedrijf nu met een Smart Lock 3.0 en Smart Lock 3.0 Pro versie. Beide modellen worden ondersteund door een uitgebreid assortiment aan slimme accessoires en zijn weer een stuk verder doorontwikkeld dan de Smart Lock 2.0.

De Nuki Smart Lock 3.0 Pro © Nuki

Nuki heeft zojuist in een live evenement de opvolger van de Nuki Smart Lock 2.0 gepresenteerd. Nuki heeft twee verschillende modellen gelanceerd, de Nuki Smart Lock 3.0 en de Nuki Smart Lock 3.0 Pro. De normale 3.0 is een mooi instapmodel om te starten met het gebruiken van een slim deurslot en de 3.0 Pro is een model met veel opties en daardoor ook duurder.

Nuki Smart Lock 3.0

De Nuki Smart Lock 3.0 is een betaalbare instapversie van een slim deurslot aldus Nuki zelf. De Smart Lock is aan de binnenkant van je deur over je huidige slot heen te hangen zonder gaten te moeten boren. Het slimme deurslot is beschikbaar in de kleur wit. De kracht van de motor is nog hetzelfde als die van de vorige versie maar is wel stiller, daarnaast is de drukknop verbeterd wat het gebruiksgemak verhoogd. Het nieuwe slimme deurslot van Nuki is te verkrijgen in het wit en bestaat vooral uit verschillende plastics. Het slimme deurslot van Nuki is compatibel met alle verschillende slimme accessoires van Nuki waardoor je deze samen kunt laten werken, hierdoor is het mogelijk om hem vanaf afstand te bedienen, met een nummercode via Nuki Keypad of met een Nuki Fob.

Nuki 2.0 vs Nuki 3.0

De Nuki 3.0 kunnen we gerust een opvolger van de Nuki 2.0 noemen. Ze hebben veel dingen gemeen maar ook zijn er verschillen te noemen. Eigenschappen die de nieuwe Nuki Smart Lock 3.0 wel heeft en de Nuki Smart Lock 2.0 niet. Wij zetten de verschillen hier op een rij:

  • De Nuki 3.0 is te verkrijgen in het wit, de Nuki 2.0 is altijd vooral beschikbaar geweest in het zwart.
  • De Nuki Smart Lock 3.0 heeft een net zo krachtigere motor als de 2e generatie maar nieuwe geoptimaliseerde tandwielen is de 3e generatie wel stiller.
  • De drukknop van de 3e generatie Smart Lock is verbeterd ten opzichte van de 2e generatie Nuki Smart Lock.

Bekijk ook onze Nuki Smart Lock 2.0 review om een beeld te krijgen bij de slimme deursloten van Nuki.

Nuki Smart Lock met Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit en IFTTT

Nuki geeft zelf aan dat zij vinden dat slimme technologie pas echt tot zijn recht komt wanneer meerdere slimme merken gecombineerd worden. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat vanaf het eerste moment beide Nuki Smart Locks compatibel zijn met zowel Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit en IFTTT. Hierdoor kan je de slimme deursloten van Nuki via een app of spraakbediening besturen en ook commando’s meegeven.

Nuki smart lock 3.0 deurslot

Nuki Smart Lock 3.0 Pro

De Nuki Smart Lock 3.0 Pro is een uitgebreidere versie van de normale 3.0 versie. De Pro versie heeft een rijk pakket aan features met als grootste mogelijkheid de WiFi verbinding. Het nieuwe slimme deurslot van Nuki beschikt over geïntegreerde WiFi mogelijkheid. Naast de WiFi mogelijkheid heeft de Nuki Smart Lock 3.0 Pro ook een ingebouwd batterij pack een geborstelde aluminium draaiknop en is de 3.0 Pro in zowel het zwart als wit te verkrijgen. Dankzij de geïntegreerde WiFi is de Nuki Bridge overbodig, de WiFi verbinding neemt deze functie namelijk in aangezien deze verbinding maakt met het internet.

Upgradeprogramma bestaande Nuki-gebruikers

Voor de bestaande gebruikers van een Nuki Smart Lock heeft Nuki een mooie deal. Wanneer jij je huidige Nuki Smart Lock upgrade en een 3.0 Pro aanschaft krijg je daar gratis een Nuki deursensor bij. Zo kan je altijd zien of je deur goed dicht zit en niet per ongeluk nog open staat. Dit upgradeprogramma is vanaf februari beschikbaar en ondanks dat je je oude model upgrade hoef je deze niet in te leveren maar kan je die op een andere deur in huis gebruiken.

Nuki externe deursensor

Als accessoire heeft Nuki een externe deursensor beschikbaar, de Nuki deursensor kan zien of de deur open of dicht zit en je zo een melding sturen wanneer de deur niet gesloten is en bijvoorbeeld op een kier staat. De externe deursensor van Nuki is beschikbaar voor een bedrag van 39 euro en compatibel met beide slimme deursloten, zowel met de Nuki Smart Lock 3.0 als de 3.0 Pro.

Nuki smart lock 3.0 pro

Prijs en beschikbaarheid Nuki Smart Lock

De Nuki Smart Locks zijn beide direct te koop vanaf het moment van lancering. Echter gaat dit wel om een pre-order, je ontvangt van Nuki dan bericht als de slimme deursloten geleverd gaan worden. De Nuki Smart Lock 3.0 is te koop voor een bedrag van € 149,- en de uitgebreidere Pro versie is beschikbaar voor een bedrag van € 249,-.

Wanneer wij de Smart Locks ontvangen hebben gaan wij direct aan de slag om een review te schrijven over deze nieuwe slimme deursloten van Nuki.

Meer smart home artikelen

philips hue lamp niet bereikbaar, wat te doen
nuki smart lock 3.0 review
Beste beveiligingscamera zonder abonnement
black friday- tink 2021
robotstofzuiger kiezen
binnenkort verkrijgbaar netatmo slimme koolmonoxidemelder
xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *