Nuki Smart Door: slimme deur van Nuki op komst?

Redactie Laatste update: 20-10-2020

Nuki lijkt onaangekondigd een nieuwe smart home oplossing te introduceren: Nuki Indoor. In de applicatie van Nuki is een tegel te zien met Nuki Indoor, waar er sprake lijk te zijn van een ingebouwd slim deurslot. Wij namen contact op met Nuki, die helaas nog niets kan bevestigen over de introductie van de slimme deur in Nederland.

Nuki Smart Door slimme deur

In de Nuki app is Nuki Indoor nu duidelijk te zien © Smarthomeweb.nl

Er is sinds kort een nieuwe tegel te vinden in de Nuki app: ‘Nuki Inside’. Met het label ‘Smart Door’ lijkt het er sterk op dat Nuki binnenkort een nieuwe smart home oplossing introduceert. Gezien er sprake lijkt te zijn van een slimme deur kan er misschien wel sprake zijn van een deur waarbij er een slim slot ingebouwd is, in plaats van een losstaande module.

Deur met ingebouwde slimme deurslot primeur voor Nuki?

Een opvallende ontwikkeling, gezien een slim deurslot tot op de dag van vandaag gewoon op een huidig slot geplaatst kan worden. Nuki – het beste slimme deurslot in onze ogen – lijkt hiermee een primeur in te handen te hebben. Vergelijkbare merken als Loqet en Yale bieden deze mogelijkheid namelijk – nog – niet.

Een slim deurslot inbouwen in een huidige deur óf een complete deur vervangen zal voor huidige woningen een minder interessante oplossing zijn. We verwachten dat Nuki hiermee zal mikken op nieuwbouwwoningen.

Nuki Inside  en Smart Door instellingen reeds mogelijk in app

Als we in de applicatie van Nuki verder klikken, zien we de boodschap ‘Nuki maakt van je smart hom een smart key’ staan. Ook hebben we zien we twee mogelijkheden onder de tegel Nuki Smart Door:

  • Smart Door instellen
  • Uitnodigingscode invoeren

Daarnaast krijgen we ook de mogelijkheid om een naam in te voeren. Bekijk afbeeldingen van de applicatie mogelijkheden hieronder.

slimme deur nuki app

De nieuwe Nuki Smart Door mogelijkheden in de app.

Nuki kan niets bevestigen over de komst van een slimme deur in Nederland

Wij namen contact op met Nuki over de mogelijke introductie van een ingebouwd slim deurslot. Echter kunnen zij niets bevestigen van de komst van Nuki Smart Door in Nederland, wat erg opvallend is, gezien de Nuki Inside tegel al reeds te vinden is in de applicatie. Ook op de website van Nuki lijkt het nieuwe product regionaal geïntroduceerd te worden.

Eerder kwam Nuki wel met een nieuwtje naar buiten: ze introduceerde een witte Nuki deurslot en een handige powerpack voor twee keer meer capaciteit.

Benieuwd wat wij vonden van Nuki? Check onze ongezouten mening in de Nuki Smart Lock 2.0 review van onze smart home experts.

 Aanbieding! 
ad slim deurslot

Voordelig Combi pack: nu veel korting op Nuki 2.0 met Bridge

Om het slimme deurslot Nuki 2.0 op afstand te gebruiken en een koppeling te maken met Google Home, heb je een Nuki Bridge nodig. De brigde mag dus niet ontbreken: bekijk dit scherpgeprijsde combinatie pakket bij Bol.com. Nu veel korting op deze combodeal!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *