Opvallend: Nuki Smart Lock permanent in de aanbieding dankzij hoge omzet

Redactie Laatste update: 27-10-2020

Het Nuki Smart Lock is vanaf nu stukken goedkoper dan voorheen: door de hoge omzet en de verdere groeiplannen voor het komende jaar zijn de productievolumes gestegen. Dit resulteert in een prijsverlaging van tientallen euro’s. Laten we spreken van een permanente aanbieding, gezien hij eerder voor dertig euro meer verkocht werd.

nuki smart lock aanbieding

Ring Spotlight Cam © Ring

Er is geen sprake van een tijdelijke deal, maar een blijvende prijsverlaging. Door een grote toename in productievolumes heeft Nuki de verkoopprijs van haar slimme deurslot terug kunnen schroeven naar € 199. Er is dus sprake van een permanenten aanbieding van dertig euro op het slimme deurslot van Nuki.

Nuki heeft meer dan 150.000 smart locks verkocht

De grote toename in productievolumes is niet alleen te wijten aan de hoge omzet. Ook de verdere groeiplannen schroeven de volumes flink op. Door dit verhoogde productieniveau kan Nuki het voordeel wat zij behalen, direct doorberekenen aan haar klanten: “Dit voordeel wordt door Nuki direct doorberekend aan de kalnten en daarom verlaagt de prijs van het Nuki Smart Lock permanent met 30 euro“, aldus Nuki.

Dit voordeel wordt door Nuki direct doorberekend aan de klanten en daarom verlaagt de prijs van het Nuki Smart Lock permanent met 30 euro
– Nuki

In totaal heeft Nuki al zo’n 150.000 slimme deursloten verkocht in meer dan 100 landen. Hiermee is Nuki de marktleider op het gebied van smart home deursloten.

 Aanbieding! 
ad slim deurslot

Voordelig Combi pack: nu veel korting op Nuki 2.0 met Bridge

Om het slimme deurslot Nuki 2.0 op afstand te gebruiken en een koppeling te maken met Google Home, heb je een Nuki Bridge nodig. De brigde mag dus niet ontbreken: bekijk dit scherpgeprijsde combinatie pakket bij Bol.com. Nu veel korting op deze combodeal!

Prijsverlaging ook geldig op andere Nuki-combinaties

Wees niet bang dat alleen het slimme deurslot zelf 30 euro goedkoper aangeboden wordt: het gaat ook om alle combinaties met het slimme deurslot, waaronder dit pakket met de vereiste Nuki bridge. Een overzicht van de nieuwe prijzen:

  • Nuki Smart Lock 2.0: € 199,-
  • Nuki Combo 2.0: € 269,-

Ook limited White Edition nu verkrijgbaar

Naast de permanente prijsverlaging meldt de slimme slotenfabrikant dat de limited White Edition – de exclusieve witte Nuki editie – ook vanaf nu verkrijgbaar is. Bekijk hem in de webshop van Nuki.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *