Nuki Power Pack wederom beschikbaar voor 49 euro

Laatste update: 05-04-2021

De Nuki Power Pack is wederom beschikbaar voor een bedrag van 49 euro. Wanneer je er nu één bestelt, dan krijg je hem in mei geleverd.

nuki power pack

 Nuki Power Pack en slim slot © Smarthomeweb

Het is vanaf nu wederom mogelijk de Power Pack te kopen voor een bedrag van 49 euro. Als je dat via de website van de fabrikant van slimme deuroplossingen doet, dan wordt de accessoire in mei geleverd. Het duurt dus enkele weken voordat je hem binnen hebt, maar hij komt eraan.

Nuki Power Pack

De Power Pack is handig voor iedereen met een Nuki Smart Lock, ongeacht de generatie. Het maakt dus niet uit of je de Smart Lock of Smart Lock 2.0 hebt. Normaliter moet je een beetje moeilijk doen met een usb-kabel om het slimme slot op te laden, maar met de Power Pack hoeft dat niet.

Dit is namelijk een oplaadbare accu voor het slimme slot van Nuki. De Power Pack beschikt over twee usb-poorten. Je kunt met de ene poort het slot opladen en ondertussen met de andere de Pack van stroom voorzien, mocht je dat willen. Of dat echt nodig is, is een tweede.

Want met de Nuki Power Pack kun je een Nuki Smart Lock namelijk voor ongeveer twaalf maanden aan stroom voorzien. Mocht het batterijniveau uiteindelijk onder de twintig procent komen, dan krijg je een notificatie op je smartphone over dat gegeven. Je hebt dan voldoende tijd de accu op te laden.

De Nuki Power Pack is sinds oktober 2020 beschikbaar in de Nuki online shop, is nu wederom verkrijgbaar en heeft een verkoopprijs van 49 euro.

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *