Nuki Power Pack kopen: vanaf vandaag mogelijk

Bram Tigchelaar Laatste update: 22-01-2021

Het tijdens de IFA aangekondigde Nuki Power Pack kun je vanaf vandaag kopen. De Power Pack is een duurzaam alternatief voor batterijen voor eenmalig gebruik.

nuki smart lock aanbieding

Het slimme deurslot van Nuki © Tigchelaar

Goed nieuws voor eigenaren van een Nuki slim deurslot die op zoek zijn naar een duurzaam alternatief voor batterijen: de eerder aangekondigde Nuki Power Pack is vanaf vandaag beschikbaar, exclusief in de webshop van Nuki.

Nuki Power Pack

Tijdens IFA kondigde Nuki, bekend van haar slimme deursloten, een witte Nuki-editie en de Nuki Power Pack aan. Het is een duurzaam alternatief voor batterijen. Je kunt deze Power Pack van Nuki zien als een oplaadbaar accupakket, waarmee je je slimme deurslot middels een USB-kabeltje kunt opladen.

Eenmaal opgeladen kun je weer een jaar vooruit, zonder de Power Pack opnieuw op te hoeven laden. Dit is volgens Nuki twee keer zo lang als conventionele batterijen. Het volledig opladen van het slimme deurslot zou zo’n 10 uur in beslag nemen.

 Aanbieding! 
ad slim deurslot

Voordelig Combi pack: nu veel korting op Nuki 2.0 met Bridge

Om het slimme deurslot Nuki 2.0 op afstand te gebruiken en een koppeling te maken met Google Home, heb je een Nuki Bridge nodig. De brigde mag dus niet ontbreken: bekijk dit scherpgeprijsde combinatie pakket bij Bol.com. Nu veel korting op deze combodeal!

Makkelijke aansluiting

De aansluiting van de Power Pack op het Nuki slimme deurslot zou volgens het merk kinderspel zijn. Waar je normaal gesproken de batterijen in doet, kun je nu de Power Pack middels een USB-kabel aansluiten.

nuki power pack

Nuki Power Pack © Nuki/Press

Wil je je slimme deurslot constant voorzien van stroom, zodat je hem zelfs niet meer hoeft op te laden? Dan kun je hiervoor het Nuki Power Pack ook aansluiten op een stroombron. Ook dit gaat via een USB-kabel. Ja, er zijn dus twee USB-ingangen te vinden in de Power Pack.

Nuki Power Pack kopen: prijs en beschikbaarheid

Wil je de Nuki Power Pack kopen, dan is er dus goed nieuws. Je kunt hem vanaf vandaag kopen. Niet bij diverse aanbieders – zoals dat bij andere Nuki producten wél het geval is – maar exclusief in de Nuki-webshop. De Nuki Power Pack heeft een prijskaartje van 49 euro.

Update: door de grote vraag is de gehele voorraad in één dag uitverkocht. Verwacht wordt dat er in maart de Power Packs weer op voorraad zijn!

Wij bestempelen Nuki 2.0 Smart Lock op dit moment als het beste slimme deurslot. Wil je meer weten over onze mening? Check dan onze uitgebreide Nuki Smart Lock 2.0 review.

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *