Nuki introduceert cash-back campagne voor bedrijven

Rob Tigchelaar Laatste update: 30-10-2020

Nuki heeft een nieuwe cash-back campagne gelanceerd voor bedrijven. De aanbieder van het slimme deurslot richt hiermee haar pijlen op kantoren en werkruimtes. Met de  Nuki cash-back campagne kunnen ondernemers geld terug krijgen: hoe meer autorisaties, hoe meer hoger de terugbetaling.

nuki cashback campagne bedrijven

Beeld ter illustratie © Pixabay

Bij werkruimtes is er vaak sprake van meerdere deuren die afgesloten moeten worden. Het sleutelbeheer hiervan is vaak lastig: want, wie krijg wel of geen sleutel? En wie houdt bij hoeveel sleutels er eigenlijk in omloop zijn en wie ze allemaal heeft? Nuki wil bedrijven een handje helpen met haar slimme deurslot en komt daarom met een interessante Nuki cashback campagne. Laten we eerst inzoomen op de mogelijke voordelen van het slimme deurslot voor bedrijven.

Nuki voor bedrijven: “Eenvoudig, veilig en slim”

Veel sleutels zorgen niet alleen voor torenhoge kosten: ook brengt het een veiligheidsrisico met zich mee. Want wat doe je als een medewerker een sleutel verliest? In veel gevallen worden complete deursloten vervangen.

Een smart deurslot kan dus erg interessant zijn voor bedrijven: Nuki maakt het mogelijk om toegang tot het kantoor compleet te digitaliseren. De slimme deursloten van Nuki worden eenvoudig op de huidige cilinder van deuren geplaatst, waarna ze bedienbaar zijn via de Nuki app. Zijn de sloten succesvol toegevoegd in de applicatie? Dan kan het slot volledig digitaal beheerd worden.

Slim slot voor kantoorgebouwen: zo werkt het

Laten we dan eens inzoomen op hoe Nuki interessant kan zijn voor bedrijven en dus kantoorgebouwen. Wanneer je meerdere mensen in een bedrijf hebt werken en deze in verschillende kamers toegang moeten krijgen, is het vaak een enorme klus om dit goed te monitoren. Wie kan waar in én wie heeft welke sleutel? Nuki kan hierin de ‘sleutel’ zijn.

Toegangsautorisaties

Zo kunnen er via de Nuki app toegangsautorisaties gestuurd worden naar verschillende mensen die toegang moeten krijgen tot het kantoorgebouw. Een greep uit mogelijke persoonsgroepen binnen een bedrijf:

  • Medewerkers
  • Schoonmakers
  • Leveranciers
  • Veiligheidsdiensten (brandweer)

Zo kunnen schoonmakers pas ná specifieke tijden toegang kunnen krijgen tot het bedrijfspand. Deze toegangsautorisaties kunnen eenvoudig – en op elk moment – via de app aangemaakt, aangepast of gedeactiveerd worden. Ook kan er precies bijgehouden worden wie er toegang heeft gekregen tot het bedrijfspand.

Automatisering: sluit alle deuren na werktijd

Ondernemers kunnen het slimme deurslot met behulp van de vereiste Nuki Bridge op afstand bedienen. Waar hij of zij ook is. Sterker nog: via de Nuki app kan er ook een automatisering aangemaakt worden; bijvoorbeeld dat alle deuren in het kantoor sluiten na werktijd. Op deze manier blijft er nooit een deur openstaan.

 Aanbieding! 
ad slim deurslot

Voordelig Combi pack: nu veel korting op Nuki 2.0 met Bridge

Om het slimme deurslot Nuki 2.0 op afstand te gebruiken en een koppeling te maken met Google Home, heb je een Nuki Bridge nodig. De brigde mag dus niet ontbreken: bekijk dit scherpgeprijsde combinatie pakket bij Bol.com. Nu veel korting op deze combodeal!

Nuki cashback campagne voor bedrijven

Terug naar de Nuki cashback campagne, want hoeveel kunnen bedrijven eigenlijk besparen? Dit is afhankelijk van het aantal geactiveerde autorisaties binnen het bedrijf: hoe meer autorisaties er verleend worden, hoe meer een ondernemer terug kan krijgen. Hieronder de mogelijke cashback korting, afhankelijk van het aantal autorisaties:

  • € 225,- bij +50 autorisaties (maximaal 200)
  • € 150,- vanaf 25 autorisaties
  • € 100,- vanaf 5 autorisaties

Bedrijven kunnen dus maximaal € 225,- terug krijgen met deze Nuki cashback campagne.

Zo kun je als bedrijf genieten van deze cashback campagne

Bedrijven dienen een Nuki pakket aan te schaffen in de webshop van Nuki zelf, en hierbij het BTW-nummer van het bedrijf op te geven. Wanneer het slimme deurslot geactiveerd is en er daadwerkelijk toegangsrechten verleend zijn, dient de bedrijfseigenaar een speciaal contactformulier in te vullen. Na een dubbelcheck zal Nuki het terug te ontvangen bedrag overmaken.

Benieuwd naar onze mening over dit slimme deurslot? Dat lees je in onze Nuki Smart Lock 2.0 review.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *