Nu ook gratis Spotify op Sonos

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Als je een gratis Spotify account hebt, dan kon je hier voorheen op Sonos speakers nog geen gebruik van maken. Echter is dat nu anders. Door een recente update luister je nu zonder problemen gratis Spotify op Sonos speakers.

gratis-spotify-sonos

Sonos Speaker © Unsplash

Sonos heeft een eigen app waarmee je muziek gemakkelijk naar je Sonos speakers kunt streamen. Daarvoor moet je eerst wel even je Spotify account koppelen via de instellingen. Alhoewel het prima mogelijk was om je Spotify Premium account te koppelen, was dat voorheen nog niet mogelijk met een gratis Spotify account.
Nu heeft Sonos daar met een update verandering in gebracht. Bij je instellingen kun je nu namelijk ook gewoon de onbetaalde versie toevoegen. Zo kun je nu gratis Spotify op Sonos speakers luisteren met zowel Android als iOS toestellen.

Verschillen tussen gratis en premium Spotify

Alhoewel er veel mensen zijn die een betaald abonnement hebben op Spotify Premium, zijn er ook nog vele die gebruik maken van de gratis versie. Dat is niet gek, want met de gratis versie kun je vrijwel dezelfde dingen doen als op de betaalde variant. Er zijn wel een paar verschillen, want met de gratis versie kun je alle nummers alleen op shuffle afspelen. Bovendien krijg je bij de gratis versie regelmatig advertenties te horen.

Maar er is in ieder geval één restrictie minder voor Sonos-eigenaren: zij kunnen gratis Spofity nu gewoon zonder problemen op hun speakers beluisteren.

 Nieuw!  

Sonos Ray – Nu te koop!

Sonos Ray

De betaalbare slimme soundbar Sonos Ray is nu te koop! Bekijk deze nieuwe soundbar!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.