Norton 360 introductieaanbieding: bespaar op beveiliging voor je smart home!

Bram Tigchelaar Laatste update: 17-03-2021

In een eerder artikel op Smarthomeweb.nl lichtten we al uit hoe belangrijk een goede cyber security is voor je smart home. Met onder meer een VPN versleutel je gegevens die heen en weer verzonden worden naar apparaten.

Houdt al je gegevens veilig! © Canva

Wanneer je op zoek gaat naar een goede beveiliging van je smart home, zul je al snel verdwalen in het aanbod. Zo kun je kiezen voor een antivirus software voor je smart home apparaten, maar wil je misschien ook gebruik maken van de daarnet genoemde VPN verbinding. Een pakket wat alles biedt wat je nodig hebt? Norton 360! En we hebben goed nieuws voor je: momenteel geniet je van een scherpe kennismakingaanbieding!
Norton 360

Norton 360 is een allround cyber security oplossing, wat ook in een smart home in onze ogen noodzakelijk is. Het biedt alles wat je nodig hebt om je slimme woning en je surfgedrag goed te beveiligen.

  • Apparaat beveiliging inclusief antivirus
  • Secure VPN voor online privacy
  • Wachtwoordmanager

Daarnaast geniet je naast deze drie grote functionaliteiten van veilige extra’s. Denk hierbij aan ouderlijk toezicht, een cloubback-up voor je pc en SafeCam voor je PC; handig als je een webcam gebruikt op je computer.

nieuw norton logo

Norton 360 introductieaanbieding (nu slechts € 29,99)

Wanneer je Norton 360 overweegt kan het slim zijn om nu actie te ondernemen. Er is namelijk een interessante introductie aanbieding waarbij je het eerste jaar veel geld bespaart! Zo betaal je nu voor het eerste jaar slechts € 29,99, hiermee bespaar je 68% op het eerste jaar!

* Het eerste jaar betaal je € 29,99, wanneer er een jaar versterken is betaal je het normale tarief van € 94,99.

Het Deluxe pakket biedt bescherming voor maximaal 5 apparaten: computers, Macs, smartphones of tablets. Bekijk op de website van Norton de systeemvereisten en belangrijke informatie over abonnementen, prijzen en aanbiedingen.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.