Nieuwe tado° Care & Protect functie vandaag live

▲ De Care & Protect functie detecteert problemen © Tado°

Vanaf vandaag is het zo ver! De eerder aangekondigde tado° care & protect functie gaat in werking. Je verwarmingssysteem zal vanaf vandaag 24/7 gemonitord worden.

Totale controle is het tdoel. 24 uur per dag 7 dagen in de week wordt je verwarmingssysteem gemonitord, hierdoor zullen problemen direct zichtbaar worden en zal de oplossing ook snel komen. In de app kan je zien wat er speelt en wat je als klant eventueel kan doen bij een probleem.

Dit doet de Care & Protect functie

De Care & Protect functie moet ervoor zorgen dat het aantal ketelstoringen geminimaliseerd wordt. Zo wordt er met de nieuwe functie gewaarschuwd over de huidige stand van zaken van je ketel, en kan dit zo problemen dus voorkomen in plaats van het te moeten genezen.

Zelf repareren of snel inschakelen van een expert

Als er toch problemen zijn en het niet te voorkomen is wordt er in de app aangegeven wat je als gebruiker kan doen om het op te lossen. Het kan zijn dat je zelf handelingen kan uitvoeren om het te repareren maar in het slechtste geval is dit niet haalbaar. Dan wordt aangegeven een expert in te schakelen, in de app wordt dan direct een beschikbare expert voorgedragen die zo snel mogelijk zal helpen.

Al deze toepassingen moeten het uitvallen van de ketel minimaliseren en je als gebruiker nog meer garantie geven tot een warm en comfortabel huis.

Hoe kan ik Care & Protect gebruiken?

Je kan de nieuwe functie gebruiken door middel van de app. Er is namelijk vanaf vandaag een update van de app beschikbaar waardoor deze functie na de update toegevoegd is, deze update is gratis. Care & Protect is beschikbaar voor Auto-Assist gebruikers en voor niet Auto-Assist gebruikers is er een wat eenvoudigere versie beschikbaar. 

Wanneer je nog geen Auto-Assist hebt kan je hierop abonneren voor maar €2,99 per maand of voor een bedrag van €24,99 per jaar. Tevens zit je niet direct vast aan dit abonnement, wanneer het niet bevalt is er een mogelijkheid om het direct op te zeggen.

Voordelen

  • Het zorgt voor meer besparing, mede door de geolocatie en open raam detectie
  • Naast meer besparing zorgt het ook voor meer comfort voor de gebruikers

BEKIJK HIER OOK
Nieuwe draadloze Tado° smart thermostaat

Awards

Dat Tado° goed bezig is is bij de consumentenbond niet zomaar voorbij gegaan. Uit een onderzoek naar slimme thermostaten is tado° ruimschoots de winnaar geworden en heeft het de award ‘Beste uit de test’ en de award ‘Beste koop’ gekregen. Wij begrijpen dat tado° trots is op deze predikaten. 

Wil je een nog beter beeld krijgen hoe de nieuwe functie werkt door middel van uitleg met beeldmateriaal, bekijk dan de video hieronder:

https://youtube.com/watch?v=-qXsj_Ggxqs%3Ffeature%3Doembed
tado slimme thermostaat black friday

tado° Slimme Thermostaat Starterskit V3+

Als ‘beste uit de test’ en als ‘beste koop’ volgens de consumentenbond! Te gebruiken met Google Assistant, Alexa, Apple Homekit of IFTTT!

Bekijk Meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts