Nieuwe slimme camera’s van Ring en accessoires!

nieuwe ring slimme camera

▲ Nieuwe Ring Spot light Cam Pro © Ring

Ring heeft weer drie nieuwe apparaten toegevoegd aan haar assortiment. Twee nieuwe Spotlight camera’s met nieuwe 3D-  bewegingsdetectie en een noodknop waarmee je Ring Alarm direct kunt activeren.

Nieuwe slimme beveiligingscamera’s van Ring

In totaal wordt het assortiment van Ring aangevuld met twee nieuwe camera’s, de Ring Spotlight Cam Pro en een nieuwe Ring Spotlight Plus. Beide camera’s lijken op de oude Ring Spotlight, maar hebben paar gave nieuwe functies. Lees hieronder welke nieuwe functies beide slimme beveiligingscamera’s hebben:

Ring Spotlight Cam Pro

Ring Spotlight Cam Pro

Een van de nieuwe Ring camera’s is de Ring Spotlight Cam Pro. Deze camera heeft nieuwe bewegingsinstellingen, waarmee bewegingen beter worden gedetecteerd. Ook heeft de camera 3D-bewegingsdetectie en zicht uit vogelperspectief, hierdoor krijg je middels een kaartweergave te zien waar en wanneer de beweging precies plaatsvond. De kwaliteit van de beelden die de camera opneemt zijn van erg goede kwaliteit, zo neemt de camera beelden op met 1080p resolutie, HDR en Audio+.

Bekijk deze camera

Benieuwd hoe deze nieuwe 3D-bewegingsdetectie werkt met vogelperspectief, bekijk dan onderstaande video:

https://youtube.com/watch?v=dSXoTU72Fw0%3Ffeature%3Doembed
Ring Spotlight Cam Plus

Spotlight Cam Plus

Ook de Spotlight Cam Plus is een nieuwe camera van Ring en is een verbeterde versie van de huidige Spotlight Cam. Deze camera neemt ook beelden op in 1080p HD-video en heeft daardoor beter beeld dan zijn voorganger. Daarbij heeft de camera ook een groothoeklens voor een groter en beter beeld. Zoals de naam het al doet vermoeden heeft de camera ook schijnwerpers, deze gaan aan op beweging in het donker. Verder heeft de camera een nieuw ontwerp en heeft de camera dubbele voedingsopties. Hierdoor heb je zelf de keuze of je de camera draadloos gebruikt of kiest voor een vaste aansluiting.

Bekijk deze camera

Ook nieuwe Ring accessoires voor Ring Alarm

Met Ring Alarm kun je heel eenvoudig alle beveiligingsapparaten op actief zetten. Daarbij komt Ring ook met een nieuwe accessoire waardoor dit nog gemakkelijker moet gaan, de Ring Alarm Noodknop. Met deze knop kun je één druk op de knop het alarm activeren. Ook kun je alarm af laten gaan door de knop drie seconden lang ingedrukt te houden. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om automatisch een waarschuwing te versturen naar een contactpersoon.

Ring Alarm Noodknop

Ring Alarm Noodknop

De Ring Alarm Noodknop is een accessoires voor het Ring Alarm. Met de Noodknop kun je het alarm activeren en wanneer je de noodknop 3 seconden lang indrukt kun je het alarm af laten gaan. Ook krijgt een vooraf ingestelde contactpersoon een waarschuwing.

Bekijk deze accessoire

Beschikbaarheid van deze nieuwe producten

Interesse dan hoef je niet heel lang te wachten, zo zijn de meeste producten einde van deze maand al beschikbaar. Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de nieuwe Ring producten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts