sinterklaasbanner bolcom

Nieuwe kleuren voor FIBARO Walli slimme schakelaars en stopcontacten

Maarten Reijneveld Laatste update: 14-01-2021

De FIBARO Walli serie is al even op de markt maar FIBARO speelt nu in op de vraag van architecten en ontwerpers door de slimme dimmers en stopcontacten in een nieuwe kleur uit te brengen.

Nieuwe-kleuren-voor-FIBARO-Walli-slimme-schakelaars-en-stopcontacten

De FIBARO Walli dimmers en stopcontacten in nieuwe kleuren © FIBARO/Press

De FIBARO Walli dimmers en stopcontacten zijn nu ook beschikbaar in de kleur antraciet. Over de functionaliteit van de Walli serie zijn de klanten zeer te spreken, dus aan het product zijn verder geen aanpassingen. Net als de witte variant heeft de antraciet kleur de functies om verlichting of elektriciteit in je smart home te bedienen en daarnaast kan het apparaat de elektriciteit meten en je dagelijkse elektriciteitskosten verlagen.

Klant is koning bij FIBARO

De nieuwe kleuren passen uitstekend bij zo’n beetje elk interieur. Tegenwoordig zijn veel huizen industrieel ingericht waar deze antraciet kleurige slimme Walli dimmers en slimme stopcontacten van FIBARO zeker bij passen. Dat klant koning is bewijst FIBARO wel door deze move, ze zeggen namelijk het volgende over het op de markt brengen van de slimme producten in antraciet kleur:

“De slimme schakelaars en stopcontacten van Walli waren zeer populair bij klanten, media en influencers over de hele wereld. De feedback was erg positief, dus we besloten dat de witte en antraciet versies dezelfde kenmerken moesten hebben.”

– Krystian Bergmann, Growth Director van FIBARO

De slimme schakelaars en stopcontacten vormen één serie waardoor ook één lijn kan worden aangehouden in je smart home, overal dezelfde schakelaars en stopcontacten. De producten bevatten een verlichte LED ring, deze kan wel van kleur worden aangepast om onderscheid te maken per schakelaar of stopcontact.

FIBARO-Walli-serie-wit-en-antraciet

Spraakbediening via Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit

Spraakbediening blijft ook bij deze serie een belangrijk onderdeel. FIBARO geeft aan dat het een essentiële bedieningsmethode is bij IoT apparaten. De Walli slimme schakelaars en stopcontacten zijn voorbereid om te werken met de spraakbedieningen Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit.

Zie hieronder nog een afbeelding van de FIBARO Walli serie in antraciet kleur.

FIBARO-Walli-serie-antraciet

Meer smart home artikelen

Philips Hue Black Friday
slimme deurbel black friday 2022
beste black friday deals mediamarkt
Sonos opnieuw installeren verhuizing
Philips Hue kerstverlichting Festavia
Dirigera IKEA smart home
Sonos resetten
Google Stadia geld terug
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *