Nieuwe Innr app voor WiFi ledverlichting gelanceerd

Rob Tigchelaar Laatste update: 22-01-2021

Innr heeft haar nieuwe Innr app voor WiFi ledverlichting gelanceerd. De app zou volgens Innr sneller, functioneler en makkelijker in gebruik moeten zijn.

nieuwe innr app wifi ledverlichting

Beeld ter illustratie © Pixabay

Innr heeft haar nieuwe applicatie voor slimme WiFi ledverlichting gelanceerd. De app is compleet vernieuwd en heeft een aantal nieuwe functies voor WiFi producten. Zo zou onder meer het instellen van de WiFi led-lampen nu makkelijker gaan.

Nieuwe Innr app voor WiFi verlichting

De bekende app van Innr van Zigbee en WiFi lampen is compleet vernieuwd. DIt laat het merk weten, vlak nadat zij ook al de nieuwe Innr OPS 140 aankondigde, een extra voedingsbron om de slimme buitenverlichitng mee uit te kunnen breiden.

De nieuwe Innr app is niet alleen veel gebruiksvriendelijker, belooft Innr, maar komt ook met een aantal nieuwe functionaliteiten.

Een daarvan is dat we slimme WiFi led-lampen nu eenvoudig kunnen instellen via de mogelijkheid om de QR code te scannen. Je scant de code en de app herkent gelijk de nieuwe LED-lamp, waarna deze toegevoegd wordt aan het Innr-account.

Direct na deze installatie kan de slimme lamp gelijk bediend worden via de app op de smarpthone of natuurlijk via de voice assistant met spraakopdrachten, mocht je ze hebben gekoppeld met een smart speaker of -display.

‘Nieuwe Innr App stimuleert scenes’

Als alternatief voor het individueel bedienen van de slimme lampen zijn natuurlijk geautomatiseerde routines, beter bekend als smart home scenario’s, populair. “Vooraf gedefinieerde timers zijn daarom erg populair bij gebruikers, omdat ze kunnen worden gebruikt om favoriete instellingen op specifieke tijden te activeren of te deactiveren.”, concludeert Innr.

Het is daarom voor het eerst dat de nieuwe Innr app scenes stimuleert om wakker te worden of om juist in slaap te vallen. Eerder deze week kondigde Google Nest ook al zo’n nieuwe functie aan: een zonsopkomstalarm voor Google Nest Hub. En ook IKEA Tradfri lampen instellen voor zonsondergang is sinds kort mogelijk.

App flink getest op gebruiksvriendelijkheid

Bij de ontwikkeling van de nieuwe Innr app lag de aandacht flink op de gebruiksvriendelijkheid ervan. Zo werd de nadruk gelegd op een volledig intuïtieve bediening; mede hierdoor werd er besloten om de hele look en feel van de gebruiksinterface te onderwerpen aan verschillende bruikbaarheidstests.

Het resultaat mag er zijn: eenvoudig en handig te gebruiken knoppen en schuifregelaars op een ‘aangename donkere achtergrond’. Jep, ook de Innr app is nu een dark-modus beschikbaar. En hoewel het instellen van slimme verlichting soms rocket-science kan zijn, bewijst Innr dat het ook anders kan.

Sterker nog: ondanks de complexe instelmogelijkheden kunnen de afzonderlijke functies zelfs door basisschoolkinderen worden bediend, bleek uit divers tests die Innr deed voor de nieuwe app.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.