‘Nieuwe Hue Dimmer Switch met vernieuwd design in 2021’

Rob Tigchelaar Laatste update: 22-12-2020

We kunnen begin 2021 hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Hue Dimmer Switch verwachten. Het nieuwe design kenmerkt zich met vier fysieke knoppen in plaats van drie én een rondere bevestigingsplaat.

nieuwe hue dimmer switch design

De nieuwe Hue Dimmer Switch met vier knoppen © Philips Hue

De Hue Dimmer Switch krijgt in 2021 hoogstwaarschijnlijk een nieuw jasje. Het grootste verschil met de huidige Dimmer Switch van Hue zijn het aantal knoppen zijn: de rest lijkt veelal hetzelfde te blijven van de slimme schakelaar.

Nieuwe Hue Dimmer Switch met nieuw design

De mogelijke komst van een nieuwe Hue Dimmer Switch met een nieuw design is opgemerkt door HueBlog. Deze blog over de slimme verlichting van Philips Hue meldt dat er een nieuw design aan zit komen in 2021.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Vier knoppen in plaats van drie

Het eerste opvallende verschil is dat er op het nieuwe design vier knoppen zouden zitten. Bij de huidige Hue Dimmer Switch zijn het er drie. De bovenste knop zou mogelijk ook anders worden: hier lijkt nu sprake van een aan/uit knop voor slimme verlichting. De onderste knop op de nieuwe Hue Dimmer Switch is een Hue-knop. De precieze werking functie hiervan blijft nog in het ongewisse.

nieuwe hue dimmer switch design

De nieuwe Hue Dimmer Switch zou vier knoppen krijgen. © Philips Hue

Bevestigingsplaat krijgt rondere hoeken

Een ander verschil lijkt de afwerking van de bijgeleverde bevestigingsplaat. Met deze plaat kan de afstandsbediening aan de muur ophangen worden als deze niet gebruikt wordt. De hoeken lijken op de foto’s een stuk ronder dan de huidige versie.

Ook de plaat zelf is een stuk groter: deze krijgt 80 bij 125 millimeter zijn.

Prijs en beschikbaarheid

Philips Hue heeft zelf nog niets bevestigd; een eventuele release en/of prijs is nog niet bekend. Het is wel aannemelijk dat de prijs ongeveer hetzelfde zal zijn als de huidige Dimmer Switch – zo’n twee tientjes – en dat de slimme afstandsbediening wederom bij Hue Starterpacks geleverd zal worden.

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *