‘Nieuwe Google Nest Camera’s in 2021′

Rob Tigchelaar Laatste update: 06-01-2021

Google komt in 2021 met een nieuwe reeks slimme beveiligingscamera’s. Dat is een update sinds een lange tijd, gezien Google voor het eerst haar nieuwe slimme camera in 2017 aankondigde; de Cam IQ.

google nest cam review

Nest Cam Indoor tijdens een review © Tigchelaar/Smarthomeweb

Het was eventjes een groot vraagteken toen er in diverse landen een out of stock was van Nest Cam’s. Komen ze ooit nog terug of kunnen we straks nieuwe modellen verwachten? Dat laatste blijkt waar: 9to5Google meldt dat Google aan hen bevestigd heeft dat er een nieuwe reeks camera’s aankomen.

Partnerschap met ADT beveiliging

Google lijkt de aankondiging in lijn door te voeren met de nieuwe partnerschap met ADT, een groot Amerikaans beveiligingsbedrijf. De twee bedrijven zouden werken aan een oplossing waarbij beveiligingsspecialisten de Nest camera’s zou gaan verkopen én installeren.

Aan 9to5Google heeft Google inmiddels bevestigd dat ze in 2021 met een nieuwe reeks slimme beveiligingscamera’s komen. Daarbij laat Google weten dat ze zal blijven investeren in nieuwe innovaties voor Google Nest apparatuur. Gisteren was nog op Smarthomeweb.nl te lezen dat er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Google Nest Hub aankomt met een Soli-sensor.

Uitverkochte Nest Cam’s

Diverse blogs meldden eind vorig jaar dat smart home camera’s van Google Nest overal uitverkocht waren. En dat niet voor eventjes, maar voor een langere tijd. Er werd toen al gesuggereerd dat Google wellicht de verkoop wat aan het remmen zou zijn, omdat er nieuwe modellen in het verschiet zouden zijn.

 Aanbieding!  
nest camera

Google Nest Cam Indoor beveiligingscamera met extra korting!

De Google Nest Cam Indoor beveiligingscamera is nu tijdelijk scherp afgeprijsd. Deze slimme beveiligingscamera is speciaal voor binnen en kan gekoppeld worden met apparaten die compatibel zijn met Google Nest.

Nest Aware

Om volledig gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten van een Google Nest slimme beveiligingscamera, dienen gebruikers een abonnement aan te schaffen. In een uitgebreid artikel doken wij in dit abonnement, wat Nest Aware heet.

Dit abonnement is onlangs vernieuwd: men heeft nu keuze uit opslag van 30 of 60 dagen. Kies je voor de optie van 60 dagen, Nest Aware Plus genaamd, dan ontvang je ook 10 dagen 24/7 videogeschiedenis.

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *