Nieuwe Google Chromecast 4 nu al te koop bij Bol.com

Rob Tigchelaar Laatste update: 26-10-2020

Sta je te trappelen om de nieuwe Google Chromecast 4 in huis te halen? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij Bol.com is de nieuwe Chromecast met Google TV namelijk nu te koop. Officieel is de nieuwe Chromecast van Google nog niet aangekondigd in Nederland.

nieuwe google chromecast bol.com kopen

Ring Spotlight Cam © Ring

Je hoeft nu geen omwegen te maken met buitenlandse webshops om de nieuwe Google Chromecast 4 in je smart home te halen. Het blijkt dat de nieuwste mediastreamer van Google vanaf vandaag gewoon al beschikbaar is bij Bol.com. De Google Chromecast 4 met Google TV wordt daar door een verkooppartner aangeboden voor € 129,-, een stuk duurder dan de adviesprijs in Amerika, waar hij $99,- is. Omdat de streamer officieel nog niet in Nederland gelanceerd is, is het lastig om iets te kunnen zeggen over de hoogte van de prijs.

 Nu te koop! 

chromecast 4 sabrina kopen

Google Chromecast met Google TV kopen?

Wanneer je de nieuwe Google Chromecast met Google TV kopen wilt, kun je hem nu bekijken bij webshops als Bol.com. Omdat de nieuwe Chromecast 4 officieel nog niet in Nederland aangekondigd is, kunnen we geen mening geven over de huidige verkoopprijs.

Wat kun je me de nieuwe Google Chromecast 4 met Google TV?

Bij de introductie van het nieuwe apparaatje besteden we uitgebreid aandacht aan zijn kunnen. Zo is hij eigenlijk helemaal niet vergelijkbaar met de oudere Chromecast, wat enkel een dongle was. We hebben hier namelijk te maken met een dongle én een afstandsbediening (die wij voor de makkelijkheid bestempelden als de Google TV Stick).

TV en videodiensten in één overzicht: van Netflix tot Prime Video

Een van de grote extra’s is natuurlijk de toevoeging van Google TV. Met Google TV kun je al je abonnementen op streamingdiensten, bijvoorbeeld Netflix en HBO, in een overzicht bij elkaar houden. Zo hoef je maar één keer te zoeken op een goede comedy en hoef je niet van dienst naar dienst te hoppen.

Nieuwe Chromecast 4 officieel nog niet in Nederland

Eerder was op Smarthomeweb.nl te lezen dat het nog niet bekend is wanneer de nieuwe Chromecast officieel naar Nederland komt. Hoewel de verkoopprijs in Amerika $99,- is, kunnen we helaas nog niets zeggen over de adviesprijs in Nederland. Het is ook niet Bol.com zelf die het apparaatje aanbiedt, maar een wederverkoper.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *