Nieuwe filament lampen Innr

Bram Tigchelaar Laatste update: 04-05-2022

Innr heeft weer twee nieuwe lampen toegevoegd aan haar assortiment. De Innr RF 261 en de Innr RF 264, beide filament lampen. Deze lampen Innr lampen werken net zoals alle andere slimme lampen van Innr met een bridge, dit kan zowel de bridge van Innr zijn of de Hue bridge. Lees in dit bericht wat nieuw is aan deze lampen en wat je ermee kunt.

nieuwe innr lampen

De nieuwe lampen van Innr in open lampen © Smarthomeweb

Wat is er nieuw aan deze lampen?

Innr had natuurlijk al filament lampen, maar deze lampen hebben een ander formaat. De nieuwe lampen zijn namelijk een stuk groter. De grootste lamp is de Innr RF261 is een grote bolvormige lamp. De andere lamp (RF 264) is een peervormige lamp.

De lampen zijn bedoeld voor open armaturen waarbij de lamp zichtbaar is. Dit staat een stuk beter dan een wit-matte ledlamp, want zo zien de meeste slimme lampen eruit. Hieronder hebben we een foto gemaakt van de twee nieuwe lampen:

filament lampen innr

Wat kun je met deze slimme lampen?

Alle lampen van Innr werken met het ZigBee protocol, hierdoor is het mogelijk de lampen ook te koppelen met de bridge van Philips Hue. Zelf heeft Innr ook een bridge, waarmee je lampen kunt koppelen. Heb je al een Hue bridge met lampen? Dan kun je prima de Innr lampen koppelen met je Hue lampen. Heb je nog geen slimme verlichting dan kun je ervoor kiezen de Innr bridge aan te schaffen.

innr bridge

Innr Bridge

Aan de Innr Bridge kun je 100 apparaten koppelen, denk hierbij aan slimme apparaten en accessoires. Een accessoires die veel gebruikt wordt in combinatie met slimme lampen is een slimme stekker. De Innr Smart Plug is hier een goed voorbeeld van.

Belangrijkste dingen die je met de slimme lampen van Innr kunt

Nogmaals: je hebt een bridge nodig om de lampen op een slimme manier te bedienen. Met een slimme manier bedoelen we op afstand de lampen bedienen en de lampen op een slimme manier automatiseren. Zonder een bridge kun je de lampen prima gebruiken net zoals normale verlichting, maar dit is natuurlijk niet de reden waarom je slimme lampen koopt. Koppel je de lampen aan een bridge dan kun je de volgende dingen doen:

  • Draadloos bedienen: met je smartphone kun je de lampen bedienen, wanneer je een smart speaker hebt kun je de lampen zelfs bedienen met spraak.
  • Verlichting automatiseren: via de Innr of Hue app kun je de lampen automatiseren, zet bijvoorbeeld een timer dat de lampen automatische om 22:00 dimmen.
  • Beveilig je huis: je kunt de lampen ook koppelen aan accessoires, denk aan bewegingssensor. Of zet de lampen aan terwijl je niet thuis bent, zo lijkt het toch of toch iemand thuis is.
  • Energiebesparend: naast dat de slimme lampen energiebesparend zijn, kun je de lampen met scenario s handig instellen, zodat ze nooit te lang branden. Ook kun je de lampen wanneer je niet thuis bent en ze vergeten bent, alsnog op afstand uitzetten.

Specificaties van deze nieuwe lampen

In vergelijking met andere Innr filament lampen is er weinig verschil op te maken. Enige verschil is dat de lampen een stuk groter zijn en hierdoor zijn de lampen geschikt voor grote open lampenkappen. Bekijk hieronder de specificaties van deze nieuwe slimme lampen van Innr:

  • E27 fitting
  • Werkt met ZigBee
  • Lichtsterkte: 350 lumen
  • Kleurtemperatuur: 2200K

Ook interessant om te weten: deze lampen werken naast Innr en Hue ook met Osram, Trust Smart Home en Ikea Trådfri. Na verwachting zijn de lampen los te koop en kost de RF 261 (bolvormige) € 23,99 en de RF264 (peervormig) € 18,99.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.