Nieuwe FIBARO Roller Shutter 3 gelanceerd

fibaro roller shutter 3

▲ FIBARO Roller shutter 3 © FIBARO

FIBARO heeft een nieuwe versie van de Roller Shutter op de markt gebracht: de FIBARO Roller Shutter 3. Door de nieuwe ondersteuning van het Z-Wave 5 protocol is er sprake van verbeterde connecties en functies. De populaire inbouwmodule van FIBARO is met name geschikt voor het automatiseren van gordijnrails en rolluiken en is inmiddels al meer dan 300.000 gekocht door smart home liefhebbers.

FIBARO Roller Shutter 3 sterke opvolger

De Roller Shutter is een inbouwmodule voor het automatiseren van onder andere rolluiken, gordijnrails, jaloezieën en zonwering. Door de ondersteuning van Z-Wave 5 (ook wel bekend als Z-Wave Plus) is er sprake van het kunnen maken van een stabielere connectie. Ook op het gebied van functionaliteiten is de Roller Shutter 3 goed uitgedacht: zo stoppen bijvoorbeeld automatische rolluiken automatisch met werken, wanneer er tegestand optreedt. Perfect voor de veiligheid van kinderen of van huisdieren die zich op dat moment in de vensterbank zouden kunnen bevinden.

Makkelijkere installatie van de FIBARO Roller Shutter 3

Voorheen kon het installeren en monteren van de inbouwmodule van FIBARO een klus zijn die in sommige smart homes enkel was weggelegd voor smart home experts. Echter is er bij de FIBARO Roller Shutter 3 nagedacht over een makkelijkere installatie.

Z-Wave 5 biedt heel veel voordelen voor de Roller Shutter 3

Z-Wave 5 is het vernieuwde en versterkte smart home protocol. Er is niet alleen sprake van een sterke en stabielere verbinding binnen een smart home met dit protocol; ook zijn er diverse andere voordelen te benoemen. Zo is het in de toekomst straks mogelijk zijn om in de winkel al een connectie te kunnen maken met jouw smart home.

Wereldwijd al 300.000 Roller Shutters verkocht

Sinds de introductie van deze slimme inbouwmodule zijn er al ruim 300.000 modellen over de toonbank gegaan. Naast dat de Roller Shutter interessant is voor zaken als gordijnen en jaloezieën, wordt het apparaat ook in veel gevallen gebruikt voor garagedeuren en poorten.

Voor het gebruik kunnen maken van deze nieuwe FIBARO Roller Shutter 3 is een Z-Wave controller nodig. Enkele voorbeelden hiervan zijn FIBARO Home Center 2 of Home Center Lite.

fibaro rollershutter 3 kopen

FIBARO Roller Shutter 3 kopen?

De nieuwe Roller Shutter is inmiddels al te koop bij verschillende webshops. Voor een richtprijs van € 68,87 kun je hiermee bijvoorbeeld je gordijnrails automatiseren. Hou er rekening mee dat je pas gebruik kunt maken van deze inbouwmodule, wanneer je een Z-Wave controller hebt als de FIBARO Home Center 2 of Home Center Lite.

Bekijk de FIBARO Roller Shutter 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts