Home » Smart home nieuws » Twee nieuwe features Philips Hue

Philips Hue heeft twee nieuwe features toegevoegd

Philips hue nieuws

Philips Hue gaming © Signify
Bram Tigchelaar · 12 december 2019

De echte kenners hebben het misschien al gemerkt, maar er zijn twee nieuwe features toegevoegd in de Hue entertainment omgeving. Tijdens het aanmaken van een entertainmentruimte ontdekte we twee nieuwe functies die bedoeld zijn voor een nog betere ervaring van de slimme verlichting van Hue. Met de nieuwe functies is het mogelijk om de hoogte van je lampen aan te geven en de staat van je lampen te veranderen wanneer je stopt met de synchronisatie van het entertainmentsysteem.

Hoogte van je Hue lampen aangeven

De eerste functie die veranderd is en die ons opviel, is dat het nu mogelijk is om de hoogte van Philips Hue slimme lampen aan te geven. Dit kun je doen wanneer je de lampen verplaatst in een entertainment ruimte. Na het plaatsen van de lamp op de juiste positie in de app, kun je door er op te drukken, de positie van de lamp aangeven. Zo zijn er de volgende drie hoogtes:

  • Tv-hoogte
  • Grondhoogte
  • Plafondhoogte

hoogte verstellen philips hue lampen

Lampen vallen niet uit na het stoppen van streamen

Ook is er een nieuwe functie te zien wanneer er een entertainmentruimte aangemaakt is. Met deze nieuwe functie kun je kiezen wat de lampen dienen te doen als het entertainment stopt. Ben je klaar met het kijken van een film en stopt ook de synchronisatie, dan kun je nu aangeven wat de lampen dienen te doen.

Dit kun je aangeven wanneer je een entertainmentruimte aangemaakt hebt. Klik op de ruimte en onderaan zie je een kopje met “Gedrag als synchronisatie stopt”. Door op dit kopje te drukken kun je kiezen wat de lampen dienen te doen als de synchronisatie stopt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen dat de lampen niets doen, uitgaan, de laatste aan-status hervatten of een scene starten.

Lees ook: Philips Hue Labs: haal alles uit je Hue lampen

Meer smart home nieuws

google chromecast met afstandsbediening
smart tink week
nieuwe lampen philips hue
tado draadloze thermostaat
ring alarm beveiliging
goedkoop alternatief philips hue wiz