Nieuwe bolvormige Amazon Echo speakers

Redactie Laatste update: 20-10-2020

Amazon heeft weer een nieuwe Echo speaker geïntroduceerd met een opvallend uiterlijk. De speaker is een soort bolvormige speaker en kost $ 99,99. Komt in drie verschillende kleuren, heeft Dolby Stereo sound en past zich aan zijn omgeving. Ook liet Amazon twee nieuwe Echo dots zien, eentje met een klok die $ 59,99 kost en een Echo Dot kidsversie die $ 59,99 kost.

nieuwe amazon echo dot

Nieuwe Amazon Echo speaker © Amazon 

Naast het nieuwe opvallende uiterlijk is dit de eerste speaker die aangedreven wordt door een nieuwe AZ1 Neural Edge-processor. Deze processor is volgens Amazon speciaal gebouwd om machine learning te versnellen. Hiermee wordt de smart speaker een stuk sneller en is de spraak assistent in staat sneller spraak te herkennen en te verwerken, waardoor Alexa sneller zal reageren.

LEES OOK:
Amazon komt met eigen cloudgamingplatform Luna

Net zoals alle andere speakers van Amazon kan ook deze speaker weer fungeren als een smart home controller, hierdoor kun je dus ook slimme apparaten koppelen aan de speaker. De speaker werkt met Zigbee en Bluetooth Low Energy.

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Kleinere nieuwe Echo Dot speakers

Naast deze Amazon Echo speaker introduceerde Amazon ook twee kleinere Echo Dot speaker. Ook deze speakers hebben de zelfde bolvormige vorm en zijn iets kleiner en goedkoper. Zo kost de Dot versie met de klok $ 59,99 en is er een speciale Echo Dot Kids-versie. De Echo Dot Kids versie heeft leuke stoffen overlays  die eruit zien als een panda of een tijger. Opvallend puntje in de presentatie was dat volgens Amazon de smart speaker ook kinderstemmen kan herkennen en hierdoor ook automatische op kids modus zal gaan.

Helaas zien we nog weinig Amazon speakers in Nederland, maar de speakers worden in de VS verwacht vanaf 22 oktober.

Meer smart home artikelen

KlikAanKlikUit-buitencamera-ipcam-3500
google nest audio installeren
Lenovo Smart Clock 2
Ring Video Doorbell 4
netatmo modulerende thermostaat
smart-home-voordelen-energie-abonnement
Ikea Symfonisk schilderijlijst
Google Wifi
Android 12
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *