Nieuwe Batterij voor Sonos Move nodig? Sonos komt met Replace Battery Kit

sonos replacement battery kit

▲ De complete inhoud van de Sonos Replacement Battery Kit © Sonos/PR

Sonos komt met een oplossing als de batterij van de Sonos Move overleden is: een Replacement Battery Kit. Een totaal pakket met alles wat je nodig hebt om eenvoudig de batterij van de draadloze smart speaker te vervangen.

Sonos heeft vandaag tijdens CES 2021 een oplossing aangekondigd voor het vervangen van de batterij van de Sonos Move, de draadloze smart speaker. Een compleet installatiepakketje om zelf de batterij te vervangen, die Sonos de Replacement Battery Kit noemt.

Sonos Replacement Battery Kit

De Sonos Move is een draadloze slimme luidspreker die je overal mee naartoe kunt nemen. Maar, overal mee naar toe nemen vereist natuurlijk heel veel keer opladen. Zo’n 900 keer zou de batterij van deze portable smart speaker volledig op moeten kunnen laden, belooft Sonos bij de beschrijving van het product.

Maar, wat als dit limiet bereikt hebt óf als de batterij om een andere reden niet meer goed oplaad? Dan kunnen we aan de slag met de Sonos Replacement Battery Kit, waarin je alles vindt wat je nodig hebt om de batterij zelf te vervangen.

Zelf de batterij van de Sonos Move vervangen

In het pakket, wat Sonos tijdens de virtuele CES 2021 vandaag heeft aangekondigd, ontdekken we eigenlijk alles wat je nodig hebt. Een klein – uniek ogend – schroevendraaiertje, twee schroefjes en natuurlijk de batterij. Op de website van Sonos is te lezen dat het pakket ook voorzien is van een eenvoudige instructie.

Replacement Battery Kit kopen

De Replacement Battery Kit is per direct verkrijgbaar op de website van Sonos. Er hangt een prijskaartje aan van 69 dollar, wat omgerekend een kleine 60 euro is op het moment van schrijven.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van Sonos in een slimme woning? We schreven een uitgebreid artikel over Sonos mogelijkheden binnen een smart home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts