Nieuw slim deurslot met sleutels van Netatmo

Netatmo onthult het nieuwe Slim Deurslot en Sleutels, een toevoeging aan hun beveiligingslijn die veilige, flexibele toegang tot woningen biedt zonder abonnementskosten.
slim deurslot netatmo

Netatmo, bekend van verschillende slimme apparaten, lanceert vandaag het nieuwe Netatmo Slim Deurslot met Sleutels. Deze toevoeging aan hun assortiment versterkt de beveiligingslijn van Netatmo en biedt gebruikers een veiligere en flexibelere manier om toegang tot hun woning te beheren.

Geen abonnementskosten en EU-Certificering

Netatmo blijft toegewijd aan hun principes, waarbij er geen verborgen abonnementskosten zijn voor het gebruik van het slimme deurslot, net zoals de Netatmo deurbel. Het slot voldoet aan de strenge EN15684-norm en compatibel is met Europese cilinders tot 10 cm dik, inclusief single-point en multi-point sloten, en zelfs deuren met handgrepen.

Eenvoudige Installatie en Inbraakveiligheid

De installatie van het Slim Deurslot is moeiteloos en snel; gebruikers vervangen simpelweg de bestaande eurocilinder van hun deurslot met behulp van de meegeleverde handleiding.

Het slot is uitgebreid getest en weerstaat fysieke inbraakpogingen zoals lockpicking, boren en cilindertrekken. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, versterkt met een anti-boorplaat en drie veiligheidspinnen, biedt het optimale bescherming. Bovendien is het Slim Deurslot niet verbonden met een WiFi-signaal om cyberinbraak te voorkomen.

Toegang met Netatmo sleutels of smartphone

Netatmo sleutels voor het slimme slot

Met het Netatmo Slim Deurslot kunnen gezinsleden de deur vergrendelen en ontgrendelen met de Sleutel, vergelijkbaar met een traditionele sleutel, zonder verandering in gewoonten.

De Sleutels zijn gebaseerd op gecertificeerde NFC-technologie, waardoor ze niet-dupliceerbaar zijn en een uniek ontwerp hebben. Bij verlies of diefstal kunnen gebruikers de toegang onmiddellijk deactiveren in de Home + Security app. De Home + Security app biedt ook de mogelijkheid om tot 80 Sleutels toe te voegen en kan gedownload worden door bezoekers via de Home + Guest app, zonder de noodzaak van een account of wachtwoord.

Batterijduur en Back-upmogelijkheden

slimme slot netatmo

Het Slim Deurslot werkt op 4 AAA-batterijen met een autonomie van meer dan een jaar. Gebruikers worden tijdig gewaarschuwd via de smartphone wanneer de batterijen bijna leeg zijn. In het geval van een volledig lege batterij kan het Slim Deurslot tijdelijk worden aangesloten via een back-up micro-USB-aansluiting aan de buitenkant van de deur, zonder enig risico voor hackers.

Compatibiliteit met Slimme Apparaten en Scenario’s

Het Netatmo Slim Deurslot integreert naadloos met Apple HomeKit, waardoor gebruikers slimme interacties kunnen creëren met andere compatibele producten. Bijvoorbeeld, het Slim Deurslot kan worden gekoppeld aan slimme verlichting in de hal die automatisch aangaat bij het ontgrendelen van de voordeur.

Prijs en Beschikbaarheid slimme slot Netatmo

Het Slimme Deurslot is vanaf vandaag te koop via de webshop van Coolblue of via de officiële Netatmo-website, en kost € 379,99 (inclusief 3 slimme sleutels). Daarnaast zijn de Sleutels ook afzonderlijk verkrijgbaar, elk voor € 39,99 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts