Nieuw: myQ Pet Portal, een slim hondenluik

Maarten Reijneveld Laatste update: 12-01-2021

De smart home markt groeit maar door, dat blijkt ook weer uit de lancering van het volgende smart home product. Tijdens de CES 2021 heeft het merk myQ namelijk een smart home hondenluik gelanceerd.

nieuw myQ Pet Portal, een slim hondenluik

Slim hondenluik van myQ © myQ/Press

Er komen steeds meer nieuwe smart home producten op de markt. En niet alleen zijn deze handig voor wij als mensen, maar ook voor je huisdier kan een smart home product een aanwinst zijn. Zo ook dit slimme product van het merk myQ, een slim hondenluik dat werkt met een camera en verschillende sensoren.

Slim hondenluik in je deur

Het slimme hondenluik koop je niet los en hoef je dus niet in je eigen deur te gaan monteren. MyQ verkoopt de volledige deur met het slimme hondenluik er al in gemonteerd. Het smart home hondenluik heeft een camera die herkent als je hond voor de deur staat, je krijgt dan een melding in de app. Vanuit daar kan je het luik openen.

Je moet daarnaast jouw hond een myQ halsband om doen, zodat het slimme hondenluik kan herkennen dat de hond in de buurt is of niet via sensoren.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

In de video hieronder kan je zien hoe het slimme hondenluik in zijn werk gaat:

Slim hondenluik kopen: prijs en beschikbaarheid

Voor dit slimme product mag je wel de portemonnee trekken, de startprijs van de deur met een slim hondenluik ingebouwd is namelijk 3000 Amerikaanse dollars, wat omgerekend zo’n € 2470,- is. Daarnaast starten ze in de lente van 2021 met verkopen in Amerika dus is het afwachten of en wanneer het voor Nederlanders beschikbaar wordt.

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *