Home » Smart home nieuws » Netflix op Google Nest Hub kijken binnenkort mogelijk

Netflix op Google Nest Hub kijken binnenkort mogelijk

netflix google nest hub

 Ter illustratie © Pixabay
Bram Tigchelaar · 5 juni 2019

Goed nieuws voor Google Nest Hub eigenaren die staan te springen om het smart display te gebruiken voor Netflix. In de ondersteuning van Netflix is nu een kopje te vinden met ‘smart displays’. De kans is dus groot dat Netflix op Google Nest Hub bekijken binnenkort behoort tot de mogelijkheden. Over een eventuele release datum of een update zijn nog een uitspraken gedaan.

Netflix voegt ‘Smart Displays’ toe als ondersteunende apparaten

Bij de Google Assisant / Netflix informatie zijn bij de ondersteunende apparaten nu ook smart displays te vinden. Tot op heden was dit nog niet het geval en was het ook nog een groot vraagteken of de Google Nest Hub, het smart display van Google, gebruikt zou kunnen worden voor het afspelen van series en films via Netflix. Ditzelfde geldt voor andere smart displays met Google Assistant, waaronder modellen van Lenovo.

netflix google assistant smart display

Met deze toevoeging is de kans groot dat we binnenkort via Google Nest Hub Netflix kunnen kijken. Over een release datum of een update is er nog geen informatie vrijgegeven.

google nest hub kopen

Google Nest Hub 

Het smart display van Google is nu verkrijgbaar in Nederland. Bedien apparaten met spraak of vraag Google Assistant naar specifieke informatie!

Gebruikers krijgen nu ook suggesties voor spraakcommando’s

Op diverse Amerikaanse nieuwswebsites is tevens te lezen dat gebruikers suggesties voorgeschoteld krijgen voor specifieke spraakcommando’s voor Netflix op hun smart display. Dit is ook een belangrijk gegeven dat het kijken en bedienen van Netflix op een smart display binnenkort mogelijk is.

Veel vragen over Netflix op Google Nest Hub

Dat velen om een Netflix mogelijkheid staan te springen, blijkt op de redactie van Smarthomeweb.nl. Na het plaatsen van de mogelijkheden van Google Nest Hub in Nederland, werden we overspoeld met vragen hoe men Netflix kon gaan gebruiken. Ook zijn er op diverse webshops negatieve reviews te lezen van gebruikers die in de veronderstelling waren het slimme display te kunnen gebruiken voor Netflix.

Meer smart home nieuws

ifttt pro
amazon eero mesh netwerk
amazon echo show 10
nieuwe amazon echo dot
nieuwe lampen philips hue