Netflix op Google Nest Hub kijken binnenkort mogelijk

Rob Tigchelaar Laatste update: 23-10-2020

Goed nieuws voor Google Nest Hub eigenaren die staan te springen om het smart display te gebruiken voor Netflix. In de ondersteuning van Netflix is nu een kopje te vinden met ‘smart displays’.

netflix google nest hub

Ter illustratie © Pixabay

De kans is dus groot dat Netflix op Google Nest Hub bekijken binnenkort behoort tot de mogelijkheden. Over een eventuele release datum of een update zijn nog een uitspraken gedaan.

Netflix voegt ‘Smart Displays’ toe als ondersteunende apparaten

Bij de Google Assisant / Netflix informatie zijn bij de ondersteunende apparaten nu ook smart displays te vinden. Tot op heden was dit nog niet het geval en was het ook nog een groot vraagteken of de Google Nest Hub, het smart display van Google Nest, gebruikt zou kunnen worden voor het afspelen van series en films via Netflix. Ditzelfde geldt voor andere smart displays met Google Assistant, waaronder modellen van Lenovo.

netflix google assistant smart display

Met deze toevoeging is de kans groot dat we binnenkort via Google Nest Hub Netflix kunnen kijken. Over een release datum of een update is er nog geen informatie vrijgegeven.

Gebruikers krijgen nu ook suggesties voor spraakcommando’s

Op diverse Amerikaanse nieuwswebsites is tevens te lezen dat gebruikers suggesties voorgeschoteld krijgen voor specifieke spraakcommando’s voor Netflix op hun smart display. Dit is ook een belangrijk gegeven dat het kijken en bedienen van Netflix op een smart display binnenkort mogelijk is.

Veel vragen over Netflix op Google Nest Hub

Dat velen om een Netflix mogelijkheid staan te springen, blijkt op de redactie van Smarthomeweb.nl. Na het plaatsen van de mogelijkheden van Google Nest Hub in Nederland, werden we overspoeld met vragen hoe men Netflix kon gaan gebruiken. Ook zijn er op diverse webshops negatieve reviews te lezen van gebruikers die in de veronderstelling waren het slimme display te kunnen gebruiken voor Netflix.

 Aanbieding! 
google nest hub max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is te koop bij Bol.com, check hier of er nog een scherpe deal is. Het mooie van deze Nest Hub is dat het scherm extra groot is en dat er ook een camera op de display zit.

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *