Opslag Netatmo slimme deurbel vanaf nu mogelijk via Dropbox of FTP-server

netatmo homekit deurbel

▲ De slimme deurbel van Netatmo © B.Tigchelaar/Smarthomeweb

Netatmo voert een gratis software-update uit voor haar slimme deurbel: gebruikers van de Netatmo slimme videodeurbel kunnen gesprekken en video’s nu opslaan in Dropbox of op een persoonlijke FTP-server.

Video’s of gesprekken van een slimme deurbel van Netatmo opslaan? Dat kan vanaf nu geautomatiseerd worden via Dropbox of een persoonlijke FTP-server. Dit meldt een woordvoerster van het smart home merk vandaag aan Smarthomeweb.nl.

Gratis software-update voor slimme deurbel

Het gaat om een gratis software-update die Netatmo uitvoert, waardoor deze nieuwe opslagmogelijkheden mogelijk zullen zijn. Normaalgesproken worden gesprekken en video’s die via de slimme deurbel opgenomen worden, standaard opgeslagen op een interne micro SD-kaart.

Vanaf nu is het ook mogelijk om beelden en gesprekken automatisch over te dragen en te archiveren op een Dropbox-account of een persoonlijke FTP-server. Een woordvoerster van het smart home merk spreekt over een extra beveiligde en gratis back-up opslagoplossing.

De nieuwe features bieden gebruikers een extra beveiligde en gratis back-up opslagoplossing voor hun video’s en gesprekken
– Woordvoerster van Netatmo

Met deze mogelijkheid wordt het dus een slimme deurbel zonder abonnement en hou je de opslag zelf in het beheer.

Netatmo slimme videodeurbel

De Netatmo slimme videodeurbel is een deurbel die voorzien is van een camera en de mogelijkheid tot tweeweg-communicatie. Onlangs werd nog bekend dat de deurbel ook ondersteuning zal bieden voor Apple HomeKit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts