Netatmo deurbel volgende week eindelijk te koop!

Laatste update: 20-10-2020, 16:11 - Door: Redactie

We hebben er lang op moeten wachten maar volgende week is het eindelijk zo ver en is de Netatmo deurbel te koop. Netatmo liet via een mailing weten dat de slimme deurbel te bestellen is vanaf 28 september.

netatmo deurbel

Nieuwe slimme deurbel van Netatmo © Netatmo

Met de Netatmo deurbel zie je wie er voor je deur staat ook wanneer je niet thuis bent. Naast het bekijken van live beelden via de camera van de deurbel, kun je via de ingebouwde speakers en microfoon ook communiceren met de persoon voor de deur. Nadat iemand voor de deur staat en op de bel drukt krijg je direct een push-melding op je smartphone, als een soort telefoongesprek kun je deze dan beantwoorden.

netatmo slimme deurbel

Pre-order: Netatmo Slimme deurbel

Als eerste de Netatmo slimme deurbel ontvangen? Reserveer dan bij 50five de Netatmo deurbel en je ontvangt hem als één van de eerste!

Netatmo werkt met Apple HomeKit

Net zoals alle andere producten van Netatmo, denk aan slimme beveiligingscamera Welcome, is deze te koppelen met Apple HomeKit. Met deze koppeling zorg je ervoor dat je in de woning app van HomeKit de deurbel kunt bedienen en hem kunt koppelen met andere apparaten.

slimme deurbel netatmo

Andere voordelen en specificaties van de Netatmo deurbel

Het is niet alleen handig dat je een melding krijgt dat er iemand voor de deurstaat, maar een slimme deurbel zorgt ook voor meer veiligheid. Zo heeft deze deurbel van Netatmo ook persoonsherkenning, hierdoor herkent de deurbel personen en krijg je eventueel een berichtje als er iets niet klopt.

Verder is de deurbel vrij makkelijk te installeren, hoewel je deze aan dient te sluiten op bedrading. Dit komt namelijk doordat de slimme deurbel ontwikkelt is dat hij zichzelf aanpast aan laagspanning (8 -24 V) en hoogspanning (230 V).

Ook is het nog belangrijk om te weten dat de deurbel de opgenomen beelden opslaat in je lokale cloud zonder extra kosten, daarnaast is het ook mogelijk om beelden op te slaan op een micro SD-kaartje. Helaas zien we bij verschillende slimme deurbellen dat je na aanschaf van een product je nog een abonnement moet afnemen om bijvoorbeeld opgeslagen video’s terug te kijken. Bij deze Netatmo deurbel heb je geen extra kosten na aankoop van je product.

De Netatmo deurbel is vanaf 28 september te koop voor € 299,99 op de website van Netatmo zelf of via de website van 50five.nl.

 Aanbieding 
nest deurbel

Google Nest Hello videodeurbel nu tijdelijk met 22% korting

Wij vinden de Google Nest Hello videodeurbel een van de beste slimme deurbellen op dit moment. Overweeg jij een slimme deurbel, dan kun je nu genieten van een mooie deal. Bij Bol.com krijg je namelijk 22% korting op deze deurbel van Google Nest.

Meer smart home artikelen

geluid tv via google home
google nest aware
apple homepod intercomfunctie
google nest hub zoom meeting
philips hue buitenlampen teruggeroepen kortsluiting
google nest hub update 2020
google nest hub slimme wekker
google nest secure
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *