Netatmo deurbel volgende week eindelijk te koop!

Redactie Laatste update: 20-10-2020

We hebben er lang op moeten wachten maar volgende week is het eindelijk zo ver en is de Netatmo deurbel te koop. Netatmo liet via een mailing weten dat de slimme deurbel te bestellen is vanaf 28 september.

netatmo deurbel

Nieuwe slimme deurbel van Netatmo © Netatmo

Met de Netatmo deurbel zie je wie er voor je deur staat ook wanneer je niet thuis bent. Naast het bekijken van live beelden via de camera van de deurbel, kun je via de ingebouwde speakers en microfoon ook communiceren met de persoon voor de deur. Nadat iemand voor de deur staat en op de bel drukt krijg je direct een push-melding op je smartphone, als een soort telefoongesprek kun je deze dan beantwoorden.

netatmo slimme deurbel

Pre-order: Netatmo Slimme deurbel

Als eerste de Netatmo slimme deurbel ontvangen? Reserveer dan bij 50five de Netatmo deurbel en je ontvangt hem als één van de eerste!

Netatmo werkt met Apple HomeKit

Net zoals alle andere producten van Netatmo, denk aan slimme beveiligingscamera Welcome, is deze te koppelen met Apple HomeKit. Met deze koppeling zorg je ervoor dat je in de woning app van HomeKit de deurbel kunt bedienen en hem kunt koppelen met andere apparaten.

slimme deurbel netatmo

Andere voordelen en specificaties van de Netatmo deurbel

Het is niet alleen handig dat je een melding krijgt dat er iemand voor de deurstaat, maar een slimme deurbel zorgt ook voor meer veiligheid. Zo heeft deze deurbel van Netatmo ook persoonsherkenning, hierdoor herkent de deurbel personen en krijg je eventueel een berichtje als er iets niet klopt.

Verder is de deurbel vrij makkelijk te installeren, hoewel je deze aan dient te sluiten op bedrading. Dit komt namelijk doordat de slimme deurbel ontwikkelt is dat hij zichzelf aanpast aan laagspanning (8 -24 V) en hoogspanning (230 V).

Ook is het nog belangrijk om te weten dat de deurbel de opgenomen beelden opslaat in je lokale cloud zonder extra kosten, daarnaast is het ook mogelijk om beelden op te slaan op een micro SD-kaartje. Helaas zien we bij verschillende slimme deurbellen dat je na aanschaf van een product je nog een abonnement moet afnemen om bijvoorbeeld opgeslagen video’s terug te kijken. Bij deze Netatmo deurbel heb je geen extra kosten na aankoop van je product.

De Netatmo deurbel is vanaf 28 september te koop voor € 299,99 op de website van Netatmo zelf of via de website van 50five.nl.

 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *