Nest Thermostaten worden geleverd met batterijen in matchende kleur

nest thermostaat batterijen matchende kleur

▲ Meerdere batterijen, ter illustratie © Pexels

De nieuwe Google Nest Thermostat is binnenkort beschikbaar in vier verschillende kleuren. Maar niet alleen de behuizing wordt in de gekozen kleur geleverd: ook blijken de meegeleverde batterijen blijken in een matchende kleur uitgevoerd te zijn.

De nieuwe Google Nest Thermostat verschilt niet alleen met oudere Nest thermostaten op het gebied van prijs, maar ook in kleuren. De nieuwe Nest Thermostat is namelijk binnenkort verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar niet alleen de behuizing blijkt deze kleur te hebben: zelfs de meegeleverde batterijen blijken in een matchende kleur geleverd te worden.

Nest Thermostat Batterijen in matchende kleur

Dit weet 9to5Google te melden. De Nest Thermostat batterijen worden geleverd in dezelfde kleur als de gekozen kleur van de behuizing. De nieuwe slimme thermostaat van Google Nest is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Fog (mintgroen, mistkleurig)
  • Sand (zalm, zandkleurig)
  • Charcoal (zwart, houtskool)
  • Snow (wit, sneeuwkleurig)

De batterijen die geleverd worden bij de thermostaat zijn in een matchende kleur uitgevoerd. Dit blijkt echter niet voor alle kleuren te gelden: zo zouden de batterijen van de Charcoal variant dezelfde zijn als die van de Snow kleurige themorstaat: wit dus.

Twee AAA batterijen nodig voor Nest Thermostat back-up

Het klopt dat de nieuwe Google Nest Thermostaat niet draadloos is. Toch zijn er twee AAA batterijen nodig voor het maken van een back-up. Waarom je deze batterijen niet tegen kwam bij oudere thermostaten? Hier werd gebruik gemaakt van ingebouwde – en oplaadbare – lithium ion batterijen.

Nieuwe Google Nest Thermostat

Het laat maar weer zien hoe ver Google gaat met haar details. De nieuwe Nest Thermostaat werd vorige maand aangekondigd. We meldden op Smarthomeweb.nl dat deze onder andere voorzien is van een Soli-sensor. Ook zagen we in een  nieuwe Google Home update dat er vanaf nu ondersteuning geboden wordt in de applicatie voor de nieuwe thermostaat.

De thermostaat wordt op dit moment in Amerika verkocht voor $129,-. In Nederland is de thermostaat nog niet officieel aangekondigd, maar gezien de eerdere Google Home update de Nederlandse boodschap had dat er nu ondersteuning geboden wordt voor de nieuwe Nest Thermostaat, zal het niet lang meer wachten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts