Nest koppelen aan Verisure

nest koppelen aan verisure

▲ Koppel Nest aan Verisure, afbeelding ter illustratie © Pixabay

Ter beveiliging van je huis kan je goed gebruik maken van Verisure. En als slimme thermostaat kan je kiezen voor de Google Nest. De combinatie van deze twee diensten zou een zeer interessante impact kunnen hebben op je huis. Ik heb onderzoek gedaan en wat blijkt: het kan, je kunt Nest koppelen aan Verisure!

Verisure is een bekend alarmsysteem wat de beveiliging van het huis hoog in het vaandel heeft staan. Met een uitgebreid en innovatief alarmsysteem is het huis goed beveiligd en word je snel genotificeerd wanneer er opvallende situaties afspelen in of rondom jouw huis. Hiervoor maakt Verisure gebruik van verschillende beveiligingsproducten, waaronder veel sensoren en verschillende slimme beveiligingscamera uitvoeringen.

Echter is naast een goed beveiligd huis ook een efficiënt en groen huis belangrijk. Iets wat je met een Nest slimme thermostaat weer kunt bereiken!

Voordelen van Nest koppelen aan Verisure

  • Nest leert nog sneller patronen: bij een koppeling van Verisure aan Nest, laat het alarmsysteem direct aan Nest weten wanneer jij thuis bent of juist weggaat. Op die manier kan de Nest thermostaat nog sneller patronen herkennen en deze leren.
  • Met een klik temperatuur veranderen: Verisure heeft de mogelijkheid om de temperatuur en bijvoorbeeld de luchtvochtigheid in huis te meten. De gegevens die Verisure verzamelt kunnen gecombineerd worden met de data vanuit Nest, waardoor je met een simpele knop de gewenste temperatuur in huis kunt aanpassen.
  • Naast een beveiligd ook een groener huis: het alarmsysteem van Verisure zorgt natuurlijk voor een goed beveiligde leefomgeving. In combinatie met Nest is er niet alleen sprake van een goede beveiliging, maar ook van een energiezuinig en dus groen huis!
tado slimme thermostaat starter kit

  Aanbieding! 

Tado slimme thermostaat starterkit

De slimme thermostaat van tado is een hele goede keuze! Scoor nu ook een deal op de starterkit van tado waarin ook twee slimme radiatorknoppen zitten!

Bekijk aanbieding!

Video: maak kennis met Verisure

Wanneer jij nog niet bekend bent met Verisure is het goed om onderstaande video te bekijken. Check hoe het bedrijf ervoor zorgt dat jouw bedrijf 365 dagen per jaar beveiligd is.

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts