Nest.com: inloggen is alleen nog mogelijk

nest.com inloggen

▲ Inlogscherm van Nest.com © Smarthomeweb

Google lijkt nu een daadwerkelijk begin te hebben gemaakt met het verhuizen van de activiteiten van Nest.com naar Google’s eigen domein. Op de homepagina van de website Nest.com is nu de boodschap te lezen dat Nest.com verhuist is naar de Google Store.

Hoewel er geen Nest producten meer gekocht kunnen worden, kunnen bezoekers nog wel op Nest.com inloggen met hun accountgegevens. Ook zaken als de bestelgeschiedenis zijn hierbij nog steeds inzichtelijk.

Nest.com verhuisd naar de Google Store

Eerder meldden we op Smarthomeweb.nl dat Google de smart home gerelateerde producten en diensten onder Google Nest in plaats van Google Home zou gaan hangen. Vlak na de berichtgeving van Google, hield het Amerikaanse bedrijf woord bij daad: al snel veranderde product namen van Nest naar ‘Google Nest‘. Zo ook bij de Google Home Hub die nu verkocht wordt als Google Nest Hub. Tot begin deze week was Nest.com Nest.com echter nog ongewijzigd. Toch blijkt ook hier nu officieel een eind aan te komen.

Bij het bezoeken van de website wordt een kader op de homepagina getoond met de volgende boodschap: “Nest.com has moved to the Google Store. Nest and Google Home have joined together as Google Nest. Moving forward, you can learn about and buy all Nest products in one place: the Google Store“, aldus Google op Nest.com. Ook bovenaan de website is een blauwe balk te zien met daarop “Nest.com has moved to the Google Store“, met daarop een knop die bezoekers direct naar de Google Store leidt.

Op Nest.com inloggen is nog wel mogelijk

In tegenstelling tot het niet meer kunnen aanschaffen van Nest producten via de oorspronkelijke website, is op Nest.com inloggen nog wel gewoon mogelijk. Gebruikers kunnen in hun account hun actuele informatie zien en ook de bestelgeschiedenis is nog gewoon terug te zien.

Hoewel de website een verhuizing doorgaat is het wel opvallend dat gebruikers nog steeds een nieuw account aan kunnen maken via een subdomein van de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts