Nanoleaf introduceert Shapes Triangles & Mini Triangles

Bram Tigchelaar Laatste update: 11-11-2020

Nanoleaf heeft nieuwe slimme verlichting geïntroduceerd! Verlichting met nieuwe vormen genaamd Nanoleaf Shapes Triangles & Mini Triangles. Ook nieuwe lichtstrips, lampen en andere interessante nieuwe upgrades.

nanoleaf creatie met driehoeken

  De nieuwe Shapes Triangles en Mini Triangles © Nanoleaf

De nieuwe vormen: driehoeken en mini driehoeken

De nieuwe Shapes Triangles en Mini Triangles zijn de nieuwste toevoegingen aan de Shapes Line van Nanoleaf. Een verandering die direct te zien is zijn de nieuwe vormen, namelijk driehoeken. Ook is de slimme verlichting dunner dan de voorgangers. Een praktisch voordeel is dat de nieuwe verlichting een beter montagesysteem heeft, wat geen schade veroorzaakt aan je muur bij het monteren.
Koppeling en bediening Nanoleaf Triangles

De nieuwe lampen werken met de exclusieve Connect+ technologie, dit betekent dat gebruikers voor het eerst ook verbinding kunnen maken met andere verlichting. Alle verschillende producten combineren binnen de Shapes Line zorgt ervoor dat de gebruikers in staat zijn om hun grenzen van hun creativiteit te verleggen. De verlichting is te bedienen met een wireless controller, je kan dus op afstand gemakkelijk je lampen aan of uit zetten of van kleur veranderen met de draadloze afstandsbediening.

Toegevoegde functies

De Shapes Triangles en Mini Triangles hebben music sync ingebouwd zitten. Dit betekent dat ze reageren op muziek, als je bijvoorbeeld muziek afspeelt met een sterkere bass dan kunnen ze mee verlichten met het bass geluid.

Wat ook gaaf is is touch active, je kunt de panelen nu zelf activeren met aanraking. Zo kun je bijvoorbeeld met twee keer kloppen de verlichting aan zetten en muziek starten. Je kunt zelfs aan elke paneel andere slimme producten koppelen.

Verkrijgbaarheid en prijzen

De Shapes Triangles zijn te koop in een pakket, een Triangle smarter kit bestaat uit 4, 9 of 15 Triangle lichtpanelen met daarbij de montagespullen en een wireless controller.

De Mini Triangles worden ook verkocht in een smarter kit pakket waarin 5 Mini Triangle lichtpanelen zitten met daarbij de benodigde toevoegingen zoals montagespullen en een wireless controller.
De prijzen zijn als volgt:

De Nanoleaf Shapes Triangles  en Mini Triangles zijn vanaf november te koop.

Mobiele app heeft ook metamorfose gekregen

Ook de mobiele app heeft een vernieuwing gehad. Zo is er bijvoorbeeld een nieuw dashboard en is er een nieuwe color picker, oftewel een nieuwe kleurenkiezer. Hiermee kan je de kleur van je lamp instellen. Nanoleaf kent een groot aanbod met maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren.

Nanoleaf Essestials: nieuwe lampen en lichtstrips

Andere nieuwe producten van Nanoleaf zijn de A19 lamp en de lightstrips, deze vallen onder de productcategorie Nanoleaf Essestials. Ze zijn te gebruiken met bluetooth en kennen net als de Shapes Line veel verschillende kleuren. De A19 lamp is 1 formaat terwijl de lightstrips te verkrijgen zijn in een lengte van 1 meter en een lengte van 2 meter.

Lampen werken met Thread netwerk

De lampen werken met Thread netwerk. Thread netwerk is een netwerktechnologie met een laag vermogen voor IoT-producten, Thread netwerk is bedoeld om toekomstbestendig en veilig te zijn.

Nieuwe functie: Circadian Lightning

De nieuwe slimme verlichting van Nanoleaf kent de Circadian lightning functie, dit betekent dat het elektrisch licht probeert om te zetten naar een soort natuurlijk licht. Hierdoor wordt het licht minder schadelijk en ondersteunt het de menselijk gezondheid.

Werkt ook met Apple HomeKit en Google Assistant

De Nanoleaf nieuwe slimme verlichting is allemaal te gebruiken met Apple HomeKit en Google Assistant. Zo kan je je lampen dus altijd met je spraak bedienen!

Learning Series (soort van AI)

In 2021 komt Nanoleaf met 3 apparaten die leren van gebruik met U-IQ Technology. Ze onthouden jouw handelingen waardoor ze je uiteindelijk automatisch kunnen gaan bedienen. Als jij elke ochtend rond een standaard tijdstip een licht aanzet dan kan het apparaat dit gaan onthouden en ervoor zorgen dat het automatisch gebeurd na een paar keer. Deze functie komt in 2021 bij drie producten:

  • Knop
  • Schakelaar
  • Gateway

Privacy?

De gegevens worden lokaal opgeslagen en beveiligd waardoor je privacy gewaarborgd wordt.

 Aanbieding! 
slimme verlichting ad

Nog geen slimme lampen? Bekijk dan deze deal!

Heb best werkende slimme lampen systeem is die van Philips Hue. Wel heb je hiervoor een Hue bridge nodig, check daarom deze deal met een Hue brdige, twee lampen en een dimmer switch om lampen te bedienen.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.