Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines

Maarten Reijneveld Laatste update: 04-11-2021

De Canadese start up Nanoleaf die al een tijd aan de weg timmert met hun slimme lichtpanelen heeft het assortiment uitgebreid. Na vierkante en driehoekige lichtpanelen presenteren zij nu slimme verlichting in de vorm van een lijn.

Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines

De nieuwe Nanoleaf Lines, slimme verlichting van Nanoleaf © Nanoleaf

Nadat Nanoleaf vorig jaar al de Shapes Triangles & Mini Triangles heeft gelanceerd, die zoals de naam al doet vermoeden driehoekig zijn komt de Canadese start up nu met lijnen die slim zijn. Over het algemeen is de komst van lichtpanelen geen nieuwe stap voor het bedrijf. Slimme lichtpanelen is namelijk waar Nanoleaf de focus op heeft ondanks dat ze recent ook met een andere soort productlijn kwamen genaamd de Nanoleaf Essentials.
Wat kun je met Nanoleaf Lines

De Nanoleaf Lines zijn lichtbalken in de vorm van een lijn die licht projecteren op je muur of plafond. De lichtbalken van Nanoleaf hebben de mogelijkheid om de schijnen in 16 miljoenkleuren en kunnen 2 kleuren tegelijk laten zien. Je kunt de slimme verlichting combineren met andere productlijnen zoals de Triangles en de Essentials of met andere Nanoleaf Lines. Je maakt je eigen creatie en bepaalt zelf in wat voor patroon je de slimme verlichting ophangt.

wat kun je met Nanoleaf Lines

De slimme verlichting heeft net als de andere slimme lichtpanelen van Nanoleaf de mogelijkheid om mee te ‘bewegen’ op het ritme van de muziek. Wanneer jij je favoriete muziek aan hebt zullen de kleuren van de Nanoleaf Lines veranderen op het ritme van de muziek. In de video hieronder is dit te zien en zie je ook de andere mogelijkheden die de Nanoleaf Lines productlijn biedt:

De Nanoleaf Lines worden net als de andere (nieuwe) productlijnen ondersteunt door het smart home protocol Thread. Nanoleaf presenteerde recent al dat dit smart home protocol de ondersteuning wordt bij nieuwe producten zoals de Essentials, en nu dus ook de Nanoleaf Lines.

Prijs en beschikbaarheid Nanoleaf Lines

De Nanoleaf Lines liggen nog niet direct in de schappen maar dat duurt niet lang meer want je kunt ze nu wel al bestellen. Nanoleaf heeft namelijk op hun eigen website aangegeven dat de producten eind november geleverd worden wanneer je nu een pre-order doet. De Nanoleaf Lines is beschikbaar in een starter pakket waarin 9 lichtbalken zitten voor € 199,99. Een uitbreidingspakket met daarin 3 slimme lichtpanelen kost nog een extra €59,99.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.