Nanoleaf gaat Thread ondersteunen bij nieuwe producten

nanoleaf creatie met driehoeken
Nanoleaf Light Panels. © Nanoleaf/Press

▲ Nanoleaf verlichting op de wand © Nanoleaf/Press

In de toekomst kunnen we ondersteuning van Thread verwachten bij nieuwe Nanoleaf producten. De slimme verlichtingsspecialist belooft dat we de ondersteuning van Thread al gaan zien in de nieuwe Essential Series en bij Nanoleaf Tile middels een update.

Goed nieuws voor smart home eigenaren die veelal werken met smart home protocol Thread. Nanoleaf zal deze frequentie binnenkort gaan ondersteunen: het bedrijf laat weten dat we de technologie terug gaan zien bij Nanoleaf Essential Series en bij Nanoleaf Tile met een update.

Nanoleaf Essential Series met Thread

In een nieuwsupdate laat Nanoleaf weten dat Thread binnenkort ondersteund gaat worden op slimme producten van de Nanoleaf Essentials Series. Deze serie bestaat uit een een slimme lamp en een slimme LED-strip die we eerder uitlichtten bij Smarthomeweb.nl.

Heb je op dit moment Nanoleaf Tiles aan de wand hangen? Geen zorgen: middels een update zou jij straks ook moeten kunnen genieten van de ondersteuning van Thread, belooft Nanoleaf in haar update. Dit is wel opvallend, gezien de ondersteuning van dit smart home protocol mogelijk meer vereist dan enkel een software-update.

Thread

Met de komst van de ondersteuning van Thread bij de slimme verlichting van Nanoleaf, wordt er een bak aan mogelijkheden geopend voor smart home eigenaren die veelal gebruik maken van deze technologie.

Thread, een smart home protocol wat gebruik maakt van mesh-netwerk technologie, wordt bij veel smart home producten gebruikt als frequentie. Thread is vergelijkbaar met andere protocollen als Zigbee en Z-Wave.

Eerder testten we producten van Nanoleaf. Ontdek bijvoorbeeld onze ervaringen in de uitgebreide Nanoleaf Canvas review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts