Ring

Ring smart home oplossingen

ring smart home

Als we het hebben over een slimme deurbel springt er een merk gelijk tussenuit: Ring. Het was een van de eerste smart home merken die een echte smart deurbel met videocamera introduceerde. Het merk focust zich op slimme producten voor het beveiligen van het complete huis. Naast de Ring videodeurbel heeft het merk ook producten als slimme camera’s op de markt gebracht. Ring is een tijd geleden overgenomen door Amazon. Hoewel het bedrijf ‘pas’ in 2011 opgericht is, is het een wereldwijd bekende smart home speler die niet meer weg te denken is uit vele smart homes.

Ring: Very Smart Brand Award

very smart brand award

Ring verdient het Very Smart Brand Award vanwege de hoge kwaliteit en de mogelijkheden van de slimme deurbel en camera in een smart home. Een topper en goede keuze voor smart home oplossingen.

Top 3 Ring producten

Ring is natuurlijk het meest bekend van haar videodeurbellen. Hiervan zijn inmiddels al drie verschillende varianten beschikbaar. Echter heeft Ring ook producten als slimme camera’s voor een betere beveiliging van de woning. Om je kennis te laten maken met de verschillende oplossingen hebben we de top 3 Ring producten op een rij gezet.

ring deurbel zonder abonnement

1. Ring videodeurbel 1

De Ring Videodeurbel 1 was het eerste model van Ring, maar is nog steeds de populairste smart home deurbel van dit moment. Daarbij ook de meest voordelige oplossing van Ring.

ring doorbell 2

2. Ring doorbell 2

De opvolger van de videodeurbel 1 is de Ring Doorbell 2. Voorzien van een betere camera en tevens makkelijk te koppelen met andere smart home producten. Nu inclusief de Ring Chime (gong)!

ring camera

3. Ring camera

Naast de bekende videodeurbellen biedt Ring ook een interessante camera aan: de Ring Stick Up Cam beveiligingscamera voor binnen of buiten!

Ondersteuning: wat werkt met Ring?

Met een Ring video deurbel sta je altijd in contact met degene die aanbelt. Bij Ring is er sprake van tweeweg-communicatie: je kunt degene horen die aanbelt en je kunt hier ook mee communiceren. Hoewel Ring stand-alone werkt, zijn er wel integraties mogelijk met bijvoorbeeld IFTTT.

Integreer Ring in je smart home middels IFTTT

De makkelijkste manier om Ring te integreren in smart home scenario’s is via IFTTT. IFTTT staat voor If This, Then That en biedt mogelijkheden om verschillende apparaten en producten met elkaar te combineren. Dit kan ook gaan om diensten: stuur bijvoorbeeld een automatische e-mail, zodra er iemand aanbelt of laat de lampen knipperen op je bureau als je het aan het werk bent.

Overal ter wereld in contact met degene die aanbelt

Het grootste voordeel van Ring is dat er overal ter wereld ondersteuning is om te communiceren met degene die aanbelt. Wanneer je een koppeling hebt gemaakt met je smartphone, krijg je notificaties zodra er iemand aanbelt en kun je hierop reageren.

Dit kan verdraaid handig zijn als je op vakantie bent en er een goede vriend aan de deur staat. Of wat dacht je van de postbezorger? Vraag hem of haar het pakketje bij de buren af te leveren of geef hem tijdelijk toegang tot de hal als je gebruik maakt van een slim deurslot!

Onlangs heeft Ring nog een nieuwe commercial gelanceerd. Bekijk hierin de mooie eigenschappen van deze slimme deurbel.

Ring deurbel aanbieding en korting

Zo nu en dan verschijnen er interessante Ring deurbel aanbiedingen. Vaak gaat om combinatie deals, waarbij je andere apparatuur van Ring kunt kopen die je gelijk aan kunt sluiten op je nieuwe videodeurbel. Bij Smarthomeweb.nl ontdekken we zo nu en dan een interessante Ring deurbel aanbieding, die we hier voor je verzamelen.

coolblue smart home webshop

Tweedekans Ring deurbellen met korting

Bij Coolblue ontdek je diverse Ring video deurbellen als tweedekans. Hiermee bespaar je tientallen euro’s.

coolblue smart home webshop

Ring Spotlight aanbieding

Op zoek naar Ring Spotlight met korting? Bekijk dan de tweedehands IP camera’s van Ring bij Coolblue!

Ring deurbel kopen: onze kooptips

Wanneer je een Ring deubel kopen gaat, zijn er aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het maar de vraag of jij bereid bent om te betalen voor een abonnement, het kozijn groot genoeg is en of er überhaupt voldoende stroomvoorziening is. Laten we wat handige kooptips op een rij zetten.

  • Check de afmetingen van jouw kozijnen: voor je de Ring deurbel kopen gaat, is het slim om eerst het kozijn op te meten waar je deze wilt hangen. Deze dient iets breder te zijn dan de videodeurbel om deze te kunnen monteren.
  • Controleer de stroomvoorziening: als een Ring videodeurbel te weinig stroom krijgt, kan deze niet functioneren. In sommige gevallen kan het zijn dat er wijzigingen plaats moeten vinden bij de stroomvoorziening, voordat je de deurbel kunt monteren.
  • Check mogelijk koppelingen: heb jij de wens om de nieuwe Ring deurbel te integreren in smart home scenario’s met andere slimme producten? Dan is het slim om eerst de mogelijkheden hiervoor te bekijken. Check bijvoorbeeld via IFTTT waar Ring allemaal compatibel mee is.
  • Wel of geen abonnement: het is slim om je van te voren in te lezen of een abonnement in jouw geval noodzakelijk is. Onlangs hebben wij een interessant artikel geschreven over een Ring deurbel zonder abonnement, met daarin de verschillen van wel of geen abonnement.

Mocht je na het lezen van deze kooptips nog aanvullende vragen hebben, kan het slim zijn om ook nog even een blik te wagen op onze adviesgids voor een slimme deurbel. Hier gaan we nog wat dieper in op de materie en lichten we ook andere merken uit.