Home » Smart home merken » Netatmo

Netatmo

Netatmo smart home oplossingen

netatmo

Als er een smart home merk is wat aandacht heeft voor design is het wel Netatmo. Het bekende smart home merk heeft diverse oplossingen voor binnen en buiten, waarbij de weermodules en de camera ertussen uit springen. Netatmo heeft kwaliteit hoog in het vaandel en dat is duidelijk terug te zien in de verschillende smart home apparaten. De slimme producten zijn veelal gericht op een meer comfortabele en gezondere leefomgeving.

Netatmo: Very Smart Brand Award

very smart brand award

Een van de top smart home merken voor beveiliging en gezondheid. Met name door de vele koppelingen hebben wij Netatmo het Very Smart Brand Award uitgereikt.

Top 3 Netatmo producten

Alle producten van Nest hebben een aspect gemeen:  ze zien er ongelooflijk goed uit. Netatmo stelt hoge eisen aan het design van de apparatuur, wat logisch is gezien de producten veelal in het zicht komen te staan. We zijn op onderzoek uitgegaan naar de top 3 Netatmo producten. Bekijk ze hieronder!

netatmo thermostaat

1. Netatmo thermostaat

De thermostaat van Netatmo is een slimme variant, die zelflerende eigenschappen beheerst. Ook zijn er mooie mogelijkheden met thermostaatknoppen om de thermostaat flink uit te breiden.

netatmo welcome

2. Netatmo Welcome

De Netatmo Welcome is een populaire keuze voor een beveiligingscamera. Opvallend is dat dit een van de weinige camera’s is met een mooi design!
netatmo weerstation

3. Netatmo weerstation

Het weerstation van Netatmo is er zowel voor binnen als buiten. De modules zijn eenvoudig aan te vullen voor een compleet weerbeeld!

Ondersteuning: wat werkt met Netatmo?

Wanneer je een smart home aanvult met apparatuur van Netatmo, is het slim om van te voren te checken welke merken kunnen communiceren met de producten van Netatmo. Zo heb je wellicht de wens om het smart weerstation te koppelen met een bewateringssysteem: is het drie dagen droog, dan wordt jouw gazon voorzien van genoeg water. Of wat dacht je van het bedienen van Netatmo apparatuur met je stem: bijvoorbeeld de thermostaat lager of hoger zetten met behulp van spraakopdrachten.

Stuur Netatmo aan met spraak via Google Assistant

De producten van Netatmo bieden ondersteuning voor Google Assistant. Dit is enorm fijn: als jij in het bezit bent van een smart speaker van Google, kun je deze koppelen aan bijvoorbeeld de Netatmo Thermostaat of slimme beveiligingscamera. Met behulp van zogeheten spraakcommando’s kun je vervolgens specifieke scenes starten of informatie opvragen.

Maak scenario’s en integreer Netatmo via IFTTT

IFTTT is een smart home software waarbij je honderden merken en apparaten eenvoudig met elkaar kunt verbinden. Je logt simpelweg in met je accountgegevens van een specifiek merk en doet dat ook bij een ander merk, waarna een koppeling gemaakt kan worden. Niet alleen producten en merken zijn dat te koppelen met Netatmo: ook diensten als e-mail of weer kunnen gecombineerd worden met de producten!

Bedien je apparatuur overal ter wereld

Zelf biedt Netatmo wereldwijde ondersteuning, doordat je de producten kunt koppelen met je smartphone of tablet. Zo kun je, waar je je dan ook bevindt, altijd je apparaten bedienen. Een goed voorbeeld is de Netatmo Smart Video doorbell, een slimme deurbel waarmee altijd degene kunt zien die aanbelt en hiermee kunt communiceren.
In onderstaande video van Netatmo wordt deze deurbel uitgelicht.

Netatmo aanbieding & korting

Als je op zoek bent naar een actuele Netatmo aanbieding, ben je hier op het juiste adres. Bij Smarthomeweb.nl komen we zo nu en dan interessante kortingen en deals tegen die je kunt gebruiken om te besparen op je aankopen. Check hieronder een overzicht met actuele deals en pak een Netatmo aanbieding waarmee je kunt besparen op het totale aankoopbedrag!

coolblue smart home webshop

Tweedehands Netatmo producten met hoge korting

Bij Coolblue ontdek je enkele Netatmo producten bij het Tweedekans aanbod. Hiermee bespaar je al snel enkele euro’s op je aankoop.

coolblue smart home webshop

15% korting op weermodule + 2 sensoren

Vul je Netatmo weerstation aan met twee extra sensoren en krijg op je totale aankoop 15% korting bij Coolblue!

Netatmo kopen met onze kooptips

Bij het kopen van nieuwe apparaten van Netatmo zijn er een aantal factoren waar je even goed bij stil moet staan. Zo is niet alleen de mogelijke ondersteuning belangrijk: ook aansluitingsmogelijkheden dien je mee te nemen in je beslissing. Check onze tips die jij kunt gebruiken bij Netatmo kopen op een rij:

  • Kijk naar de mogelijke ondersteuning: de kans is groot dat jij reeds smart home artikelen in je huis hebt. Als jij deze wilt uitbreiden met producten van Netatmo, is het belangrijk om te letten of deze artikelen wel met elkaar kunnen communiceren.
  • Check direct de uitbreidingsmogelijkheden: wil jij een weermodule van Netatmo aanschaffen of een beveiligingscamera? Check dan gelijk naar uitbreidingsmogelijkheden: deze kun je vaak tijdens je aankoop voordeliger aanschaffen met zogeheten combinatie deals.
  • Check mogelijke aansluitingen: het is altijd slim om van te voren na te gaan hoe de apparaten aangesloten gaan worden in jouw woning. Heb je wel genoeg ruimte en is de gewenste plek wel dichtbij een eventueel benodigd stopcontact?
  • Wacht op speciale dagen: wat zijn dan speciale dagen? Nou, wat dacht je van Black Friday? Hier kun je flink besparen op aankopen als die van Netatmo. Wij hebben zelfs een eigen Netatmo Black Friday overzicht gemaakt.

Bij eventuele twijfel is het altijd goed om advies in te winnen. Wij kunnen je ook voorzien van smart home advies. Stuur ons gerust een berichtje, dan kijken we met je mee!