Nest

Nest smart home oplossingen

nest smart home merk

Nest is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer bekend smart home merk. Het feit dat Google aandeel heeft genomen in Nest zegt al genoeg: het bedrijf heeft toekomst en zal in steeds meer slimme woningen te vinden zijn. Opvallende producten van Nest zijn de slimme deurbel en de IP beveiligingscamera voor binnen. Natuurlijk zijn er ook de thermostaat en de slimme koolmonoxide melder die enorm gewild zijn binnen smart homes!

Nest: Very Smart Brand Award

very smart brand award

Nest heeft van ons het Very Smart Brand Award gekregen. Het merk biedt prachtige oplossingen voor een smart home en innoveert constant door voor verbeteringen en optimalisaties.

Top 3 Nest producten

Alle producten van Nest zijn gericht op een betere en veilige leefomgeving binnen een smart home. Hoewel er alleen van de thermostaten al verschillende modellen te benoemen zijn, zijn er drie producten die er echt tussenuit springen. Bekijk hieronder onze selectie van de top 3 Nest producten op dit moment!

nest deurbel

1. Nest Deurbel

De Hello videodeurbel van Nest is een de populairste gadget van het merk. De deurbel maakt het mogelijk om overal ter wereld te zien wie er aanbelt en hiermee te communiceren.

nest camera

2. Nest Camera indoor

De IP Camera van Nest maakt het net als de deurbel mogelijk om op afstand het huis in de gaten te houden. De Nest IP camera is van zeer hoge kwaliteit en makkelijk te integreren binnen een smart home.
nest thermostaat

3. Nest Learning thermostaat

De thermostaat van Nest is zelflerend. Hiermee kan de thermostaat snel jouw leefpatroon herkennen en hier actie op ondernemen. Dit kan besparingen tot 30% met zich meebrengen!

Ondersteuning: wat werkt met Nest?

Veel producten van Nest communiceren via Thread, een nieuw smart home protocol wat zeer energiezuinig is. Belangrijk, gezien veel producten, denk aan een slimme rookmelder, werken op batterijen. Hoewel velen denken dat er enkel Thread communicerende apparaten in verbinding gebracht kunnen worden met Nest, is niets minder waar. Met het label ‘Works With Nest’ heeft het Amerikaanse bedrijf de samenwerking opgezocht met een aantal interessante merken en producten waarmee je complete smart home scenario’s kunt realiseren.

Works With Nest: alle merken

Voor je direct overgaat tot aankoop, raden wij je altijd aan om goed te letten op de mogelijkheid om apparaten met elkaar te kunnen koppelen. Slimme lampen die aanspringen als een rookmelder rook detecteert of die automatisch uitgaan als je het huis verlaat, bijvoorbeeld.

Laten we kijken naar alle smart home merken die op dit moment samen werken met Nest en dus gekoppeld kunnen worden.

 • LIFX: slimme lampen
 • Philips Hue: slimme lampen
 • WeMo: slimme stekkers en schakelaars
 • Chamberlain: slimme garagedeuren
 • Grohe: slim waterbesturingssysteem
 • Smappee: thuisenergiemonitor
 • FitBit: slimme activitytrackers
 • Logitech: de alles-in-een afstandsbediening
 • Smart Garden Hub: het centrale systeem voor een slimme tuin
 • Osram: slimme lampen
 • Home Connect: slimme keukenapparatuur en witgoed
 • IFTTT: smart home platform
 • Stringify: smart home platform
 • GeoCam: slimme geofencing
 • Samsung smart home: diverse slimme apparaten
 • EVE Connect: diverse slimme apparaten
 • Essent Thuis: klimaatbeheer
 • YETI: verschillende smart home apparaten

Nest slimme beveiliging

Ook Nest apparaten onderling kunnen natuurlijk feilloos met elkaar communiceren. Dankzij deze ondersteuning kunnen complete scenario’s gerealiseerd worden, ook op het gebied van smart home beveiliging. Tip: check onderstaande video om de mogelijkheden voor slimme beveiliging met Nest te ontdekken.
Nest aanbieding & korting

Het slim zijn om een actuele Nest aanbieding of korting te gebruiken. Het kan gaan om een standaard gratis verzending, een percentuele korting of een interessante combinatie deal met bijpassende producten.

We hebben besloten om alle aanbiedingen waarmee jij kunt besparen op Nest apparatuur op een rij te zetten. Pak een interessante Nest aanbieding hieronder en bespaar direct op je aankopen! Bijna november? Bekijk dan ons Google Nest Black Friday overzicht.

coolblue smart home webshop

10% korting op Nest Protect + IP Camera

Koop bij Coolblue een Nest Protect V2 en schaf er gelijk een Nest IP camera bij aan. Je krijgt dan 10% korting op het totaalbedrag!

coolblue smart home webshop

5% korting op Nest Protect V2 en Google Home

Bij de combinatie van een Nest Protect V2 en een Google Home Mini kun je nu 5% besparen op het totale aankoopbedrag!

bol.com smart home webshop

Voordelige Nest thermostaat bundel bij Bol.com

Bij Bol.com is er nu een interessante voordeelbundel: een Nest Thermostat E inclusief een Google Home Mini.

Nest kopen: onze kooptips op een rij!

Wanneer je van plan bent om nieuwe Nest producten te kopen, is het slim om rekening te houden met een aantal factoren. Denk aan de mogelijke aansluitingen, voordeelpakketten en diverse ondersteuningen. We zetten onze tips voor Nest kopen op een rij.

 • Kijk naar mogelijke aansluitingen: wil jij een slimme rookmelder van Nest kopen? Bekijk dan eerst waar je deze überhaupt aan zou kunnen sluiten. Wil je hem met of zonder batterij?
 • Check altijd interessante bundels: met name bij apparatuur van Nest is er vaak sprake van een aantal interessante voordeelbundels. Hiermee bespaar je niet alleen, maar haal je ook vaak de smart home must-haves in huis.
 • Controleer ondersteuningen van je huidige apparatuur: wil jij je smart home aanvullen met Nest, maar heb je al andere producten? Dan is het slim om eerst te checken of Nest hier wel compatibel mee is.
 • Koop meerdere producten tegelijk als je dit nodig hebt: heb jij vier rookmelders nodig? Dan kan het slimmer zijn om deze in een pakket aan te schaffen. Dit scheelt vaak tientallen euro’s!