Home » Smart home merken » KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit smart home oplossingen

klikaanklikuit smart home merk

KlikAanKlikUit is een van de bekendste smart home merken op dit moment. Met een ruim assortiment met 433MHz en Zigbee communicerende smart home producten is er volop keus: van actoren tot sensoren. KlikAanKlikUit wordt vaak afgekort tot KaKu. In het buitenland staat het merk bekend als ClickOnClickOff en wordt de benaming CoCo veelal gebruikt. Opvallend is de zeer scherpe prijs in combinatie met de stabiele kwaliteit van de apparatuur. Ook is KaKu met zeer veel merken compatibel wat ten gunste komt van smart home integraties.

KlikAanKlikUit: Very Smart Brand Award

very smart brand award

De artikelen van KaKu zijn zo interessant, dat wij het Very Smart Brand Award hebben toegekend aan het smart home merk. Ook vanwege de constante ontwikkelingen en nieuwe innovaties.

Top 3 KlikAanKlikUit producten

KlikAanKlikUit heeft een ongelooflijk groot assortiment aan sensoren, actoren en andere smart home producten. Als we inzoomen naar de meest populaire producten, springen er drie soorten tussenuit. We zetten deze KaKu producten op een rij.

klikaanklikuit afstandsbediening

1. Afstandsbediening – AYCT-102

Een van de meest populaire KaKu producten is de AYCT-102, een compacte afstandbediening, waarmee je bijvoorbeeld slimme lampen draadloos kunt bedienen.

klikaanklikuit schakelaar

2. KlikAanKlikUit schakelaar

De AWMT-003 schakelaar is een populaire inbouwschakelaar van KaKu. Een mooie onzichtbare oplossing voor het draadloos schakelen van jouw huidige wandschakelaar.

klikaanklikuit dimmer

3. KaKu inbouwdimmer

Het derde populaire productn van KaKu is de AWMD-250, een mini inbouwdimmer waarmee je aangesloten apparaten op een afstand kunt bedienen (bijvoorbeeld met een schakelaar).

Ondersteuning: wat werkt met KlikAanKlikUit?

KlikAanKlikUit heeft drie productlijnen: Start Line, Plus Line en Premium Line. Producten van alle drie deze lijnen communiceren op een andere frequentie: van 433Mhz tot Zigbee. Laten we inzoomen op de ondersteuning van de verschillende producten.

KaKu Start Line producten

De Start Line producten van KlikAanKlikUit vallen in het budget-segment. Voor een relatief lage prijs kun je verschillende sensoren en actoren van KaKu vinden die eenvoudig gebruikt kunnen worden om een woning slimmer te maken.

De producten communiceren op de 433Mhz frequentie. Er is geen sprake van tweeweg-communicatie, waardoor gebruikers geen bevestiging kunnen krijgen of bijvoorbeeld een smart home scenario geactiveerd is.

KaKu Plus Line producten

De Plus Line producten van KaKu zijn met name gericht op smart home beveiliging. De producten in deze lijn bestaan uit bewegingssensoren en contactsensoren die het alarm kunnen activeren.

Er is geen koppeling mogelijk met producten uit de Start Line of uit de Premium Line, gezien er sprake is van een andere frequentie. Dit is belangrijk om rekening mee te houden als je bijvoorbeeld een deurbel hebt uit de Start Line die je zou willen integreren met enkele Plus Line scenario’s. Dit is dus niet mogelijk.

KaKu Premium Line producten

De nieuwste producten van KaKu bevinden zich in de Premium Line groep. De apparatuur communiceert via Zigbee, een van de betere smart home protocollen voor het opbouwen van een stabiel en sterk smart home. Om apparaten van de Premium Line aan elkaar te kunnen koppelen kunnen gebruikers maken van de Trust Zigbee Z1 Control Station.

Gebruikers die zowel producten van KlikAanKlikUit hebben die communiceren via 433Mhz als Zigbee, dienen gebruik te maken van de ICS 2000 control station, een smart home controller van KlikAanKlikUit zelf.

Tip: bekijk onderstaande video om meer te weten te komen over de Premium Line apparatuur van KaKu.

KlikAanKlikUit aanbieding

Wanneer je nieuwe KaKu apparatuur aan gaat schaffen, is het altijd slim om te letten op een actuele aanbieding of een mogelijke korting. Het kan gaan om een gratis verzending, waarbij je geniet van enkele euro’s korting op je totale aankoopbedrag of een percentuele korting. Check hier een actuele KlikAanKlikUit aanbieding die je kunt gebruiken. Is het bijna november? Dan kun je ook een kijkje nemen bij ons overzicht met de beste KlikAanKlikUit Black Friday deals.

bol.com smart home webshopDiverse KaKu producten in de outlet!

Bij Bol.com geniet je nu tijdelijk van een aantrekkelijke korting op diverse KlikAanKlikUit producten in de outlet. Neem vooral een kijkje!

coolblue smart home webshopGratis vezending bij Coolblue

Bestel je KlikAanKlikUit producten voor 23.59 uur en geniet van een gratis verzending bij Coolblue en heb ze morgen al in huis!

KlikAanKlikUit kopen: onze kooptips

Het kopen van KlikAanKlikUit apparatuur kan soms wat lastig zijn. Met vragen als “Praat deze sensor wel met mijn huidige apparatuur” is het altijd even goed om onder andere te letten op de mogelijke ondersteuning. We zetten onze tips voor KlikAanKlikUit kopen op een rij.

  • Let op communicatieprotocol: zoals we eerder aangaven zijn er drie productlijnen van KaKu te onderscheiden. Deze communiceren allen op een andere frequentie. Het is belangrijk om te letten bij uitbreidingen of het nieuwe apparaat kan communiceren met jouw huidige KaKu apparatuur.
  • Kijk naar mogelijkheden met de bridge: heb jij een ICS 2000 of een Z1 Zigbee Control Station als bridge? Hoewel de ICS 2000 zowel met 433MHz als Zigbee ondersteunt, is dit bij de Z1 Zigbee enkel 433Mhz.
  • Koop in grotere hoeveelheden: als jij van een specifieke oplossing meerdere producten nodig hebt, kan het bij veel webshops slim zijn om deze als pakket te kopen. Vaak betaal je minder voor een set van vier sensoren, dan wanneer je deze allemaal apart zou moeten kopen.
  • Vraag bij twijfel altijd advies aan een expert: twijfel je of een koppeling wel mogelijk of dat er daadwerkelijk sprake is van toegevoegde waarde bij het kopen van specifieke KaKu producten? Win dan altijd advies in. Je kunt ons hiervoor ook altijd een berichtje sturen.