Innr

Innr smart home oplossingen

innr smart home merk

Innr is een Nederlands smart home merk wat slimme verlichting aanbiedt. Sterker nog: Innr biedt de mogelijkheden voor een compleet lichtsysteem voor een smart home aan. Met een klik de juiste sferen in jouw woning, het is mogelijk met de producten van Innr. Opvallend is dat de producten ook prima werken met merken als Philips Hue, waardoor het een interessant alternatief kan zijn voor uitbreidingen. De prijs van Innr is veelal lager dan andere slimme verlichting merken.

Innr: Very Smart Brand Award

very smart brand award

Innr is in onze ogen van zo’n toegevoegde waarde dat wij het Very Smart Brand Award hebben toegekend. Een hele goede keuze voor slimme lampen en smart plugs!

Top 3 Innr producten

Innr heeft diverse oplossingen voor slimme verlichting. Van E27 tot E14 fittingen en van inbouwspots tot LED varianten. Echter zijn er drie producten die er echt tussenuit springen. We hebben besloten om een top 3 Innr producten op een rij te zetten. Bekijk deze hieronder!

innr smart plug

1. Innr Smart Plug

Innr heeft ook een slimme stekker, waarmee je klassieke lampen slim kunt maken of andere apparaten op een afstand kunt bedienen. De meest compacte smart plug op dit moment!

innr gu10

2. Innr RS 128T

Dat een inbouwspot ook slim kan zijn, bewijst Innr met de RS 128T. Deze smart inbouwspot is eenvoudig te bevestigen en is zeer compact en plat. Integreer de RS 128T in het complete lichtsysteem!

innr bridge

3. Innr Bridge

De Innr bridge is noodzakelijk om lampen te bedienen via een app. De bridge maakt het ook mogelijk om lampen met elkaar te koppelen en deze te groeperen. Een must-have dus!

Ondersteuning: wat werkt met Innr?

De slimme lampen van Innr kunnen eenvoudig geïntegreerd worden binnen een smart home, door deze te koppelen met andere merken en producten. Een goed voorbeeld is wanneer een slimme rookmelder rook opmerkt, dat de Innr lampen automatisch gaan knipperen.

Voordat je overgaat tot aankoop van smart home producten, is het altijd raadzaam om je even te verdiepen in de ondersteuning. Wat werkt bijvoorbeeld met Innr en kan ik ook mijn Philips Hue bridge gebruiken voor het aanvullen van mijn slimme verlichting?

Koppel en groepeer Innr producten met de bridge

Innr heeft een eigen Bridge op de markt gebracht, wat het mogelijk maakt om bijvoorbeeld lampen en slimme stekkers via je smartphone te kunnen bedienen. Niet alleen het kunnen bedienen maakt een bridge mogelijk.

Ook het kunnen groeperen van Innr lampen kan met behulp van de bridge. Denk aan een slimme woonkamer die in totaal drie slimme lampen heeft. Om te voorkomen dat  je ze allemaal een voor een aan dient te zetten, kun je ze als groep opnemen en deze met een druk op de knop tegelijk aanzetten.

Innr lampen koppelen met Hue bridge

Een veelgestelde vraag die we vaak binnenkrijgen op Smarthomeweb.nl is of Innr lampen ook gekoppeld kunnen worden met lampen van Philips Hue. We hebben goed nieuws: je kunt de Innr lampen prima oplaten nemen in je Hue scenario’s via de Hue bridge.

Niet alleen de Innr lampen zijn te koppelen met Hue, ook de compacte Smart Plug (SP 120) is een populaire stekker die veelal gebruikt wordt in Hue scenario’s. Zo kan het zijn dat jij een bureaulamp hebt staan, waar geen slimme lamp in past. Met de tussenkomst van een Innr stekker, kun je deze alsnog als ‘nieuwe lamp’ toevoegen in je Hue scenario’s.

In onderstaande video legt Innr je stap voor stap uit hoe je de lampen kunt koppelen met Hue. Mooi dat zij dit zelf ook als prima oplossing bieden en consumenten niet verplichten om de lampen alleen te kunnen koppelen met de Hue bridge.

Innr aanbieding en korting

Als je op zoek bent naar een actuele Innr aanbieding, hebben we goed nieuws. Zo nu en dan zijn er interessante deals te vinden bij verschillende smart home webshops, die we hier verzamelen. Het kan gaan om een percentuele korting, een voordelig pakket of een gratis verzending. Neem een kijkje en pak een interessante Innr aanbieding!

bol.com smart home webshop

Tot 27% korting op Innr producten bij Bol.com

Bij Bol.com zijn er diverse Innr producten in de outlet te vinden. Bespaar tot 27% op het totaalbedrag met deze aanbieding.

coolblue smart home webshop

Aanbieding: tweedehands Innr producten

Fiks bij Coolblue tientallen euro’s korting op Innr producten door ze tweedehands te kopen.

Innr lampen kopen: onze tips!

Het kopen van nieuwe slimme lampen vergt enige aandacht. Zo is niet alleen de grootte van de fitting belangrijk: bij slimme verlichting is het ook zaak om je te verdiepen in de ondersteuning. Kunnen de Innr lampen wel gekoppeld worden met jouw huidige smart home apparatuur? Check onze tips en koop straks de juiste lampen!

  • Controleer altijd de fitting grootte: net als  bij klassieke lampen is het altijd belangrijk om de fitting grootte te controleren. Is het een kleine (E14) of grote (E27) fitting? Let ook op dat er bij sommige lampen helemaal geen slimme lamp in kan. In dit geval is een Smart Plug van Innr een betere keuze.
  • Check de ondersteuning: heb jij reeds smart home producten in huis staan? Dan is het zaak om te kijken of de nieuwe Innr lampen wel compatibel zijn met jouw huidige apparaten. Zo niet, dan kan misschien de keuze voor Osram of Philips Hue beter zijn.
  • Nog geen bridge? Schaf deze gelijk aan: een bridge is noodzakelijk om een koppeling te kunnen maken met je lampen en een smartphone. Zonder bridge zijn ze ook niet te groeperen of te bedienen middels je telefoon. Als je nog geen bridge hebt is het noodzaak om deze ook aan te schaffen.
  • Koop waar mogelijk meerdere lampen tegelijk: vaak kun je genieten van een voordeel als je meerdere Innr lampen tegelijk aanschaft in een set. Je geniet hierbij van schaalvoordelen.

Mocht je nog twijfelen over je Innr aankopen, kun je ons altijd contacten. Wij kijken graag met je mee en helpen je stap voor stap op weg naar de juiste keuze.