Home » Smart home merken » Harman Kardon

Harman Kardon

Harman Kardon smart home oplossingen

harman kardon smart home merk

Harman Kardon is al jarenlang een bekend merk op het gebied van geluidsapparatuur. Echter zet het audiomerk ook flinke stappen in de smart home wereld: zo biedt Harman Kardon de Citation speakers aan, smart speakers die voorzien zijn van een spraakassistent (Google Assistant). Daarbij heeft Harman Kardon ook mogelijkheden om de apparaten eenvoudig te integreren binnen smart home scenario’s.

robbertRob over Harman Kardon: eindelijk is er een audiomerk wat ook smart home oplossingen biedt. Nu kunnen we genieten van goede geluidsbeleving én de slimme voordelen van een smart speaker. De Citation speakers van Harman Kardon zijn de eerste stappen, maar er gaan er nog velen volgen in de smart industrie van dit merk!

Harman Kardon fun facts

  • Speakers voorzien van Google Assistant
  • Opgericht in 1953
  • De naam is een samenvoeging van de achternamen van de oprichters
  • Amerikaanse onderneming

Top 3 Harman Kardon producten

Harman Kardon zet al jarenlang mooie speakers op de markt, maar sinds kort ook mooie smart speakers. En juist deze zijn onwijs interessant voor een smart home, gezien je hiermee apparaten kunt bedienen met spraak. Er zijn drie speakers van Harman Kardon die er tussenuit springen. Bekijk de top 3 Harman Kardon producten voor binnen een smart home op een rij!

harman kardon onyx

1. Harman Kardon Onyx

De Onyx van Harman Kardon is een krachtige bluetooth speaker. Stream eenvoudig je favoriete muzieklijsten van je smartphone naar deze speaker en geniet van een goede geluidskwaliteit.
harman kardon aura

2. Harman Kardon Aura

De Harman Kardon Aura is een opvallende luidspreker die niet te vergelijken is met anderen qua looks. Een mooie pluspunt is dat je ook via deze slimme speaker kunt telefoneren!

harman kardon citation one

3. Harman Kardon Citation One

De Citation One van Harman Kardon is een ware smart speaker, die voorzien is van Google Assistant. Bedien apparaten met spraak of stel je vragen aan de voice assistant van Google!

Ondersteuning: wat werkt met Harman Kardon?

Het is altijd slim om goed te letten op de mogelijke ondersteuning van andere apparatuur bij Harman Kardon. Hierbij is het goed om te weten dat we onder de motorkap van de Citation speakers ‘Google Assistant’ tegenkomen. Apparaten die aangesloten kunnen worden via Google Assistant zijn met spraak te bedienen via je Harman Kardon speakers!

Let op Google Assistant ondersteuning bij smart home apparaten

Een smart speaker koop je vaak niet om alleen vragen aan te kunnen stellen: juist de unieke manier van smart home bediening middels spraak is een van de grootste voordelen. Gezien Harman Kardon Google Assistant aan boord heeft, kun je eenvoudig apparaten die deze voice assistant ondersteunen koppelen via de Google Home app.

Op apparaten die Google Assistant ondersteunen is vaak een logo te vinden met daarbij de tekst ‘Talks With Google Assistant’. Bij deze apparatuur kun je ervan uitgaan dat er een koppeling mogelijk is Harman Kardon Citation speakers.
Koppel de speakers onderling via multitoom en stream via Bluetooth

In veel gevallen zijn de speakers voorzien van multiroom mogelijkheden. Dankzij deze ondersteuning kun je meerdere speakers in de kamer met elkaar groeperen, waarna je ze gelijktijdig als uitvoerende bron kunt laten zijn van afspeellijsten. Dit is enorm handig.

Ook bieden de smart speakers van Harman Kardon ondersteuning voor bluetooth. Hiermee kun je eenvoudig en draadloos muziek streamen van je smartphone of tablet naar de speakers. Nog niet bekend met de Citation speakers van Harman Kardon? Check dan onderstaande introductievideo!

Harman Kardon Citation aanbieding

Zo nu en dan verschijnt er een interessante Harman Kardon aanbieding waarmee je flinke korting kunt pakken op diverse speakers. Met name een aanbieding voor Harman Kardon Citation speakers is interessant voor een smart home. Daarom hebben we een overzicht gemaakt met interessante deals! Pak een Harman Kardon Citation aanbieding en bespaar direct!

coolblue smart home webshop

Tot € 30,- korting op Citation speakers

Bekijk de Tweedekans Harman Kardon Citation speakers bij Coolblue en bespaar tientallen euro’s!

bol.com smart home webshop

Gratis verzending van Harman Kardon Citation speakers

Bestel je Citation speakers bij Bol.com en betaal geen verzendkosten! Standaard gratis verzending bij Bol.com.

Harman Kardon Citation kopen met onze tips!

Als je van plan bent om een nieuwe Harman Kardon Citation speaker te kopen, is het slim om op een aantal zaken te letten. Onderstaande tips hebben wij op een rij gezet om jou te helpen bij het kopen van de juiste Harman Kardon Citation speaker!

  • Werken huidige apparaten met Google Assistant: het is slim om te controleren of jouw huidige apparatuur gekoppeld kan worden met Google Assistant. In de Citation speaker is deze voice assistant namelijk verwerkt.
  • Welke Citation speaker is het meest geschikt: voor welke ruimte wil jij een speaker kopen? Er zijn een aantal soorten smart speakers van Harman Kardon: van de Citation One tot 500!
  • Een of meerdere Harman Kardon speakers: de speakers ondersteunen multiroom, waarmee je eenvoudig meerde speakers kunt koppelen en groeperen per kamer.Er zijn smart home webshops die voordeelpakketten aanbieden, waarbij je twee speakers voor een lagere prijs kunt scoren.

Aanvullend advies of extra informatie? Stuur ons gerust een berichtje, dan gaan we samen met jou op zoek naar de beste smart home oplossing!