Gigaset smart home oplossingen

Gigaset is een grote speler op het gebied van communicatietechnologie. Hoewel het merk veelal bekend is van zaken als telefonie, is het ook een ware smart home speler! En niet zo’n onbelangrijke ook: met een compleet beveiligingspakket biedt Gigaset alle handvatten die je nodig hebt om je smart home te beveiligen. Het pakket bestaat onder andere uit een beveiligingscamera, sensoren en zelfs een slimme stekker.

gigaset smart home

Top 3 Gigaset producten

Op het gebied van smart home staan de Gigaset producten centraal voor een betere en vooral slimme beveiliging van de woning. Met complete alarmsystemen biedt het merk diverse producten aan die hier handvatten voor bieden. Er zijn drie producten die er tussen uitspringen als populairste keuze. Bekijk de top 3 Gigaset producten van dit moment.

gigaset alarmsysteem

1. Gigaset Alarmsysteem

Als je in een keer alles in huis wilt halen voor het slimmer beveiligen van je woning, maak je een goede keuze met het Gigaset Alarmsysteem. Alles wat je nodig hebt voor smart home beveiliging.

Bekijk

gigaset button

2. Gigaset Button

Je beveiligingsproducten bedienen zonder smartphone? Het kan goed met de Gigaset Button, een slimme knop waarbij je zelf kunt instellen wat er gebeurd bij het inklikken.

Bekijk

gigaset stekker

3. Gigaset Stekker

De smart home stekker van Gigaset is een populaire keuze, gezien deze makkelijk te integreren is in smart home scenario’s en te koppelen is met tal van andere merken en producten.

Bekijk

Ondersteuning: wat werkt met Gigaset?

Gigaset biedt een compleet alarmsysteem aan, waarbij de verschillende sensoren en actoren goed en makkelijk met elkaar gekoppeld kunnen worden. Juist door deze slim te koppelen en op te nemen in smart home scenario’s, ontstaan de mooiste voordelen. Laat bijvoorbeeld een lamp aanspringen als er iemand voorbij de deur in de hal loopt of krijg een melding op je smartphone als iemand de deur opent terwijl jij niet thuis bent.

Beheer je smart home, waar je ook bent!

Gigaset biedt met behulp van een speciale app eenvoudige ondersteuning voor de verschillende apparaten. De app is er zowel voor iOS als Android en is eenvoudig te koppelen met de Gigaset apparatuur. Hiervoor dien je wel gebruik te maken van het Gigaset Basis Station: deze maak het mogelijk om je apparaten te kunnen bedienen met je smartphone.

Gigaset koppelen met Google Home voor bedienen met spraak!

Opvallend is dat Gigaset ook prima werkt met Google Assistant. Door een koppeling te maken met Gigaset en Google Home, kun je met behulp van spraakopdrachten specifieke scenario’s starten of bijvoorbeeld een aangesloten apparaat op de Gigaset slimme stekker, aan- of uitzetten.

In de Google Home app kun je de verschillende apparaten van Gigaset een naam geven. Als we het voorbeeld van de slimme stekker erbij pakken, zou je deze bijvoorbeeld bijzettafel lampje kunnen noemen. Laat deze aanspringen door te zeggen: “Hé Google, zet bijzettafel lampje aan!”

Ken jij Gigaset alleen nog als aanbieder van telefonische apparatuur? Dan is het goed om via onderstaande video van het merk kennis te maken met de smart home mogelijkheden.

Gigaset aanbieding en korting overzicht

Het kopen van nieuwe apparaten van Gigaset kan vaak stukken voordeliger. Zo zijn er complete pakketten waarmee je het hele alarmsysteem in een keer in huis haalt, wat vaak voordeliger is dan wanneer je de producten individueel aanschaft.

Bij Smarthomeweb.nl bezoeken we dagelijks smart home webshops en komen we ook voor Gigaset zo nu en dan interessante deals tegen. We hebben besloten om ze te verzamelen en hier voor je op een rij te zetten.

bol.com smart home webshop

Voordelige All You Need Box bij Bol.com

Bij Bol.com ontdek je de voordelige Gigaset All You Need Box met daarin alles wat je nodig hebt voor de complete smart home beveiliging!

Pak aanbieding

coolblue smart home webshop

Gratis verzending bij Coolblue

Laat de Gigaset artikelen gratis thuisbezorgen door Coolblue. Als je voor 23.59 uur besteld, heb je de producten morgen al in huis!

Pak aanbieding

Gigaset kopen: onze kooptips!

Wanneer je opzoek gaat naar geschikte smart home producten van Gigaset, zijn er aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Zo kun je al apparatuur hebben en wens je dit te integreren met het alarmsysteem van Gigaset: maar kan dit wel? We zetten wat tips voor je op een rij die jou kunnen helpen bij de juiste producten van Gigaset kopen.

  • Ga op zoek naar complete pakketten: de beste tip is om op zoek te gaan naar een compleet alarmsysteem pakket van Gigaset. Hiermee weet je zeker dat alles goed met elkaar werkt én ben je vaak stukken voordeliger uit.
  • Check ondersteuning en mogelijkheden: als jij reeds smart home apparaten in huis hebt staan en wenst deze te koppelen met Gigaset apparaten, is het slim om eerst de compabiliteit te checken. Kan Gigaset wel communiceren met dit specifieke merk of product?
  • Bekijk montage mogelijkheden in jouw woning: om een voorbeeld te geven is de slimme beveiligingscamera van gigaset voorzien van een magnetische bevestiging. Heb jij wel een metalen kozijn waar je deze op wilt hangen of moet je op zoek naar een alternatieve plek?

Twijfel je nog over het kopen van een specifiek Gigaset apparaat? Schroom niet om ons een berichtje te sturen: wij denken graag met je mee, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de beste keuze!