Home » Smart home merken » Gardena

Gardena

Gardena smart home oplossingen

gardena smart home merk

Op het gebied van slim tuinonderhoud springt er een smart home merk tussenuit: Gardena! Het populaire smart home bedrijf heeft diverse oplossingen voor een slimmer onderhoud van tuinen. De bekendste apparatuur zijn robotmaaiers en de slimme besproeiingsystemen. Opvallend is dat de apparaten van Gardena binnen een smart home perfect te integreren zijn: zo kun je ze bijvoorbeeld aansturen met spraak via Siri of Google Assistant!

Gardena: Very Smart Brand Award

very smart brand award

Gardena is in onze ogen een ware smart home speler die onmisbaar in elke slimme tuin. Met name door de vele koppelingen en mogelijkheden hebben wij Gardena het Very Smart Brand Award uitgereikt.

Top 3 Gardena producten

Gardena is een specialist op het gebied van tuinonderhoud. Er zijn diverse producten die veelal terug te vinden zijn in tuinen rondom slimme woningen. Echter zijn er een paar producten die écht enorm populair zijn. We hebben de top 3 Gardena producten op een rij gezet!

gardena sproeier

1. Gardena sproeier

De sproeier van Gardena is perfect voor het bewateren van het gazon. Sluit deze eenvoudig aan op een automatisch Gardena besproeissysteem en geniet altijd van een groen gazon!

gardena robotmaaier

2. Gardena robotmaaier

De Sileno City 250 is meest populaire Gardena robotmaaier op dit moment. Eenvoudig te bedienen en aan te sturen met spraak via bijvoorbeeld Google Assistant!

gardena smart control

3. Gardena Smart Control

De Gardena Smart Control meet veel zaken die nodig zijn om goed te kunnen besproeien. Is de grond te droog? Dan wordt het gazon automatisch bewaterd.

Ondersteuning: wat werkt met Gardena?

Gardena apparaten koppelen met andere merken en producten kan super slim zijn. Je kunt complete smart home scenario’s bedenken waarbij dit handig zou kunnen zijn. Denk aan een koppeling met HomeKit, waarmee je de apparaten met spraak kunt bedienen: “Hé Siri, maai het gras!”.

Gardena koppelen met IFTTT voor veel mogelijkheden

Doordat Gardena ondersteuning biedt voor IFTTT mogelijkheden, zijn eindeloos veel interessante scenario’s te bedenken. Zo kun je de Garden apparaten koppelen aan weerdiensten, om ze op die manier pas te laten werken als het echt nodig is. Denk aan het slimme besproeiingssysteem van Gardena, wat bij flinke regenval best zijn kraan dicht mag houden.

Garden apparatuur met spraak bedienen op drie manieren!

De tuinonderhoud artikelen van Gardena zijn sinds enige tijd ook met spraak aan te sturen. Dit kan op de volgende drie manieren, waar Gardena ondersteuning voor biedt:

  • Siri: de spraakassistent van Appel appartuur. Dit kan super handig zijn in woningen waar HomeKit het gekozen smart home systeem is.
  • Google Assistant: de voice assistant van Google. Als jij reeds een Google Home smart speaker hebt staan kun je hiermee de robotmaaier van Gardena de tuin laten maaien door dit simpelweg te vragen aan de assistent.
  • Alexa: als je een Amazon Echo speaker in de woonkamer hebt staan, kun je de Gardena artikelen ook met spraak bedienen. Hou er wel rekening mee dat dit nog niet in het Nederlands kan.

In onderstaande video van Gardena maak je kennis met het complete Smart Control System van het merk. Check de mogelijkheden voor jouw tuin!

Gardena aanbieding & korting

Zo nu en dan zijn er interessante Gardena aanbiedingen en kortingen te vinden. Het kan gaan om een gratis verzending van je bestelling, maar ook om Gardena artikelen die tijdelijk afgeprijsd zijn.

Wij komen zon u en dan een interessante Gardena aanbieding of korting tegen, die we hieronder voor je verzamelen. Check het actuele aanbod en pak de aanbieding die jij het best kunt gebruiken!

bol.com smart home webshop

Complete Gardena Smart System Set bij Bol.com

In een keer alles in huis halen voor slimme tuinonderhoud? Check dan het complete Smart System Set bij Bol.com.

coolblue smart home webshop

Hoge korting op tweedehands Gardena apparaten

Bij Coolblue ontdek je “tweedekans” Gardena apparaten met tientallen euro’s korting! Besparen maar!

Gardena kopen met onze tips

Bij het kopen van Gardena apparatuur is vaak handig om te letten op een aantal zaken. Zo is je gazongrootte vaak een belangrijke indicator bij het selecteren van de juiste robotmaaier, evenals bij de keuze voor een besproeiingsysteem. Laten we onze tips voor Gardena kopen op een rij zetten.

  • Check ondersteuning: heb jij al een weerstation staan en wens je deze te koppelen aan bijvoorbeeld een Gardena robotmaaier? Check dan eerst of deze wel kan communiceren met het weerstation!
  • Hou de precieze gazongrootte bij de hand: het is slim om de afmetingen van jouw gazon paraat te hebben. Bij de keuze van diverse tuin onderhoudsartikelen van Gardena is de grootte van je gazon belangrijk voor de juiste keuze.
  • Kijk naar complete pakketten: er zijn van Gardena complete smart system pakketten, waarbij je sensoren, een robotmaaier en een besproeiingsysteem in huis haalt. Hiermee kun je in een keer zorgen voor een compleet geautomatiseerd tuinonderhoud!
  • Check op aanbiedingen: ook is het slim om aanbiedingen in de gaten te houden. Ook wij helpen je hierbij, bijvoorbeeld met een mooi overzicht van Gardena Black Friday deals.

Extra tips of advies nodig voor het kopen van Gardena apparatuur? Stuur ons gerust een berichtje, we kijken graag met je mee en zoeken samen met jou naar de juiste oplossing!