Home » Smart home merken » Devolo

Devolo

Devolo smart home oplossingen

devolo smart home merk

Devolo is een groot smart home merk wat internationaal bekend is. Onder de naam Devolo Home Control biedt het Duitse merk alle handvatten die je nodig hebt om een smart home basis te creëeren. Het smart home merk is opgericht in Duitsland, maar is inmiddels in menig smart home in Nederland terug te vinden. Van slimme radiatorknoppen tot super slimme stekkers. Opvallend zijn de koppeling mogelijkheden met onder andere Alexa en Google Home.

Devolo: Very Smart Brand Award

very smart brand award

Devolo scoort in onze ogen veel punten als smart home merk. Heeft de focus geheel op slimme apparatuur van hoogwaarde kwaliteit. Mede hierdoor hebben wij het Award toegekend!

Top 3 Devolo producten

De producten van Devolo hebben een gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat jouw woning stukken slimmer wordt. Door de producten van Devolo met elkaar te koppelen geniet je pas echt van de verschillende voordelen. Er zijn drie Devolo producten die gekenmerkt kunnen worden als de beste keuze. Bekijk de top 3 Devolo producten op dit moment.

devolo starterkit

1. Devolo Starterkit

Wil je je apparaten bedienen via je smartphone? Dat kan met slimme stekkers. Dit Devolo Stareterkit bevat twee slimme WiFi stekkers die je in een pakket kunt kopen.

devolo radiatorthermostaat

2. Devolo Radiatorthermostaat

De Devolo radiatorthermostaat maakt het mogelijk om elke radiator in huis afzonderlijk te bedienen. Waarom de zolder verwarmen als je daar toch niet bent?

devolo intelligent stopcontact

3. Devolo Intelligent stopcontact

Het intelligente stopcontact van Devolo is razendpopulair. Hiermee kun je eenvoudig apparaten bedienen via je smartphone en de producten opnemen in smart home scenario’s.

Ondersteuning: wat werkt met Devolo?

Apparatuur van Devolo kan perfect gebruikt worden binnen smart home scenario’s. Denk aan momenten dat je het huis verlaat, waarna de slimme radiatorknop automatisch de verwarming uitzet.

Devolo producten communiceren via Z-Wave Plus

De apparatuur van Devolo communiceert via Z-Wave, een van de betere smart home protocollen waarbij een mesh-netwerk mogelijk is. Hierbij wordt het signaal constant doorgestuurd naar minimaal twee andere aangesloten Devolo apparaten.

Z-Wave Plus is een nieuwe en sterkere variant op de normale Z-Wave frequentie, waarbij er ook sprake is van een lager energieverbruik.

Bedien je apparatuur op afstand via de Home Control app

De smart home producten van Devolo bevinden zich in de Home Control groep. Deze apparaten kunnen eenvoudig bediend worden via de speciale Home Control app. Door ze koppelen aan de smartphone app kun je de apparatuur overal ter wereld bedienen.

Dit kan bijvoorbeeld handig zijn met een slimme stekker van Devolo, waarbij je apparaten op afstand aan en uit kunt zetten. Ook de verwarming zou je alvast warmer kunnen zetten als je van je werk wegrijdt.

In onderstaande video kun je kennismaken met de mogelijkheden van Devolo Home Control.

Devolo aanbieding & korting

Wist je dat je al snel kunt besparen op diverse Devolo producten? Vaak bieden webshops een standaard gratis verzending, kun je genieten van een percentuele korting op specifieke producten of kun je gebruik maken van een speciale deal. Omdat wij zo nu en dan mooie Devolo aanbiedingen tegenkomen, hebben we besloten om ze op een rij te zetten.

Pak een Devolo aanbieding en bespaar direct. Mist er een aanbieding? Geef ons dan een seintje, dan voegen wij deze toe!

coolblue smart home webshop

Korting op Tweedekans Devolo producten

Bij Coolblue ontdek je een ruim aanbod aan tweedekans Devolo producten. Bespaar direct tientallen euro’s.

bol.com smart home webshop

Voordelig Duopack Devolo 1200

Bij Bol.com kun je nu een Duopack van de Devolo 1200 kopen. Dit is veel voordeliger dan wanneer deze apart gekocht worden.

Devolo kopen: handige kooptips

Wanneer jij nieuwe apparaten van Devolo gaat kopen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo is niet alleen de ondersteuning belangrijk, maar ook de hoeveelheid producten wat jij nodig denkt te hebben. Bekijk onze kooptips!

  • Check de ondersteuning voor huidige apparaten: wanneer jij reeds smart home producten hebt aangeschaft is de wens waarschijnlijk aanwezig dat jij de Devolo apparaten wilt koppelen. Check altijd of dit mogelijk is!
  • Koop apparatuur van Devolo in een set: het merk biedt vaak voordelige voordeelpakketten aan, waarbij je geniet van een lagere prijs dan wanneer je alles apart zou kopen. Bereken hoeveel jij van een product nodig hebt en ga op zoek naar een passend pakket.
  • Check altijd reviews en lees ervaringen: het kan nooit kwaad om even te blikken op de ervaringen van eerdere kopers. Waar zijn zij tegenaan gelopen? Wellicht heb jij een vergelijkbare situatie en ben je een stapje voor!

Mocht je na het lezen van onze kooptips nog twijfelen, kun je ons altijd een berichtje sturen.