Machine voor thuis softijs maken gelanceerd: ColdSnap

Rob Tigchelaar Laatste update: 13-01-2021

Thuis genieten van een lekker softijsje? Of een ijskoffie? Dan hebben we goed nieuws voor je: tijdens CES 2021 is namelijk een machine voor thuis softijs maken aangekondigd: de ColdSnap.

coldsnap softijs thuis maken

Thuis softijs maken met ColdSnap © ColdSnap

Er is weer een interessante gadget aangekondigd tijdens CES 2021: de ColdSnap. Zoals de naam al doet vermoeden is deze machine in staat om ijskoude lekkernijen te kunnen maken. In een snap: met behulp van zogeheten pods kun je in een handomdraai softijs, ijskoffies en heerlijke shakes maken.
ColdSnap: thuis softijs maken en meer

De ColdSnap werkt heel simpel: je vult de machine met een pod – die voorzien is van alle ingrediënten die nodig zijn – drukt op de knop en wacht tot deze klaar is. In een video die ColdSnap bij de aankondiging tijdens de virtuele CES 2021 heeft gedeeld, belooft het merk een lekkernij binnen 90 seconden.

Geen schoonmaak

Ook zou je de ColdSnap niet na afloop schoon te hoeven maken: iets wat opvallend is, gezien je juist met melkproducten als softijs normaal gesproken goed moet letten op de reiniging van het apparaat. Bekijk onderstaande video.

ColdSnap machine kopen: nog even wachten

Wil jij straks thuis softijs maken en was je opzoek naar een apparaat wat dit heel makkelijk mogelijk maakt? Dan is ColdSnap wellicht dé machine die je zoekt. De fabrikant heeft aangekondigd dat de ColdSnap waarschijnlijk pas medio juli dit jaar zal verschijnen. Of dit ook op de Nederlandse markt zal zijn is nog niet bekend, wellicht kunnen we hem via buitenlandse webshops in huis halen.

De prijs van de ColdSnap? Die is nog niet bekend gemaakt, evenals de prijzen voor de losse pods.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.