Home » Smart home blog » Maak kans op smart home beveiligingspakket

Maak kans op smart home beveiligingspakket

Laten we het jaar goed starten! Zoals je wellicht hebt vernomen hebben we besloten om Smarthomeforum.nl op te starten naast Smarthomeweb.nl. Vanwege veel (vaak lastige) smart home vragen en issues, willen we met dit forum een plek bieden om smart home enthousiastelingen bij elkaar te brengen. Onder het mom van voor en door smart home liefhebbers is Smarthomeforum.nl dé plek om antwoord te krijgen op al je smart home vragen!

De eerste 250 leden maken kans op een smart home beveiligingspakket

Om de echte smart home fans te verwennen in 2019, verloten we onder de eerste 250 leden een compleet smart home beveiligingspakket: De Gigaset All You Need Box. Zoals de naam doet vermoeden is dit pakket gevuld met alles wat je nodig hebt om je huis perfect te beveiligen!

We hebben het pakket zelf uitgebreid getest (dezer dagen komt de review online) en zijn er zeker over te spreken. Je vindt onder andere de volgende smart home beveiligingsproducten in het pakket:

  • Basisstation
  • Bewegingsmelder
  • Smart HD camera
  • Universal Sensor

De totale waarde van het pakket is € 219,-.

Word nu lid van de smart home community van Nederland!

Natuurlijk wil jij ook kans maken op dit prachtige pakket. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is om je aan te sluiten bij Smarthomeforum.nl. Maak gratis een account aan en discussieer mee over interessante onderwerpen en leuke smart home discussies. Zorg er voor dat je onder de eerste 250 leden bent om kans te maken!

kans maken op smart home prijzen

Kans maken? Sluit je aan op Smarthomeforum.nl!

Je kunt op Smarthomeforum.nl binnen twee stappen een profiel aanmaken. Naast het feit dat je kans maakt op de Gigaset All You Need Box kun je natuurlijk ook genieten van de vele voordelen van het smart home forum:

  • Maak zelf onderwerpen aan
  • Stel al je smart home vragen
  • Kom in contact met andere smart home liefhebbers
  • 100% gratis en kosteloos