Lumi: de eerste slimme luiers ontwikkeld door Pampers

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Slimme babyfoons, luchtreinigers en thermometers zijn al enige tijd terug te vinden in de babykamer. Maar wat dacht je van slimme luiers?

slimme luiers lumi pampers

Baby met broekluier © Pixabay

Pampers brengt als eerste luierproducent slimme luiers op de markt. De luiers zijn voorzien van een sensor en werken samen met een slimme beveiligingscamera. De slimme luiers zullen naar verwachting in de herfst in de schappen liggen.
Lumi detecteert nattigheid in slimme luiers

Lumi is de naam van de slimme luiers, die voorzien zijn van een speciale sensor die nattigheid kunnen detecteren. Wanneer de baby zijn behoefte heeft gedaan, krijgen ouders hierover een notificatie via hun smartphone of tablet. De sensor van Lumi wordt niet in de luier zelf geplaatst, maar aan de buitenkant van de luiers. De sensor – in vorm van een strip – is vanzelfsprekend herbruikbaar.

Ook slaapgedrag van baby wordt geanalyseerd

De slimme luiers sturen niet alleen notificaties wanneer de baby zijn behoefte heeft gedaan: ook kan het slaapgedrag van de baby geanalyseerd worden. Het slaappatroon wordt bijgehouden, waarbij er gezien kan worden hoe de baby de afgelopen nacht geslapen heeft.

Luiers plus camera: pakket voor slimme babykamer

In de video die Pampers op hun sociale media kanalen heeft gedeeld wordt duidelijk dat er ook een compleet slim pakket beschikbaar gesteld zal worden. Slimme luiers in combinatie met een slimme beveiligingscamera van Logitech. Hiermee is er dus eigenlijk sprake van een slimme babyfoon met de mogelijkheid om ook notificaties te krijgen als de baby geplast heeft.

 Aanbieding  
ad slimme babyfoon

Luvion Essential babyfoon met camera nu tijdelijk afgeprijsd

De Luvion Essential babyfoon – die voorzien is van een camera en een aparte unit om mee te kijken – scoor je nu tijdelijk extra goedkoop.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.