Handig: LSC deurbel gong

Koppel een LSC deurbel gong aan je slimme deurbel om op elke kamer het geluid van je deurbel te horen, handig wanneer je bijvoorbeeld op een bovenverdieping het geluid van je deurbel wilt horen.
lsc smart connect video deurbel

Wanneer het geluid van je deurbel niet in elke kamer te horen is kan een deurbel gong een uitkomst zijn. Een deurbel gong is een apparaatje dat je koppelt met je deurbel en in elk gewenste kamer in het stopcontact doet. Belt er iemand aan dan krijg je een geluidje te horen op de gong, zo weet jij dat er iemand voor de deur staat.

Update: er is een nieuwe LSC smart connect videodeurbel die standaard geleverd wordt met een deurgong. Heb je nog een oud model en wil je ook gebruik maken van een deurgong, dan kun je gebruik maken van deurgong van Nedis.

nedis deurbel gong

Nedis deurbel gong

Deze Nedis deurbel gong is te koppelen aan de oude slimme deurbel van LSC Smart Connect.

Koppelen Action deurbel gong slimme deurbel

Het koppelen van de deurbel gong en een LSC smart connect deurbel is vrij simpel en binnen enkele minuten gedaan. Zorg voordat je de koppeling maakt dat je de deurbel succesvol geïnstalleerd hebt.

Heb je de deurbel geïnstalleerd en werkt deze goed? Dan kun je de Action deurbel gong koppelen met de deurbel. Dit doe je als volgt:

  • Stop de deurbel gong in het stopcontact (liefst zo dicht mogelijk bij de deurbel).
  • Houdt vervolgens de playknop (3) drie seconden ingedrukt en wacht totdat de blauwe indicator oplicht.
  • Druk vervolgens op de LSC video deurbel.
  • Wacht totdat de indicator van de LSC Smart Chime knippert, daarna is de deurbel gong gekoppeld.
  • Plaats vervolgens de deurbel gong in het stopcontact waar je het geluid van de deurbel wilt horen.

LSC deurbel geluid aanpassen

Het voordeel van een LSC Smart Chime is dat je het geluid van je deurbel vrij makkelijk uit kunt zetten door de gong uit het stopcontact te halen. Dit kan handig zijn wanneer je niet gestort wilt worden of wanneer je baby ligt te slapen.

Handmatig kun je ook het geluid van de LSC deurbel aanpassen. Ook kun je verschillende tonen wijzigen, zodat je een melding krijgt met je favoriete tune. De verschillende tonen kun je wijzigen door op het knopje met het muziek-icoontje te drukken van de deurbel gong (1). Juiste toon gevonden, houdt dan de tune knop ingedrukt (3). Het volume wijzig je met de middelste knop (2) van de deurbel gong.

Hoe werkt deze gong voor de LSC deurbel?

De LSC Smart Chime werkt heel simpel. Je plugt de gong in elk stopcontact in je huis waar je het geluid van de deurbel wilt horen. Let wel op dat je een goede verbinding hebt, want hoe verder je de gong hangt hoe minder sterke verbinding je hebt.

Wanneer je de deurbel gong op de juiste wijze gekoppeld hebt, zal er wanneer iemand aanbelt een geluid je te horen zijn op de deurbel gong. Ook krijg je natuurlijk een melding op je smartphone, wanneer je dit ingesteld hebt.

One comment
  1. Deurbel is leuk, extra bel is noodzakelijk want op de app komt veelal de beltoon pas als de bezoeker ongeveer al weer weg is, kortom, veel te laat dus.
    Smart Chime gong van de Action werkt overigens niet op stroom maar op batterijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts