Logitech trekt de stekker uit populaire Harmony-afstandsbediening

Laatste update: 12-04-2021

Logitech maakt bekend dat de populaire Harmony-afstandsbediening niet meer gemaakt wordt. Maar er is nog hoop aan de horizon.

logitech harmony

Logitech Harmony © LOGITECH

Logitech maakt bekend dat de populaire Harmony-afstandsbediening niet meer geproduceerd wordt. De Harmony is een universele afstandsbediening waar je een televisie, mediaspeler, receiver en allerhande smarthomeproducten meer aanstuurt in huis.
Logitech Harmony op z’n retour

Je kunt de afstandsbediening blijven kopen zolang er voorraad is. Maar zodra de boel uitverkocht is, is het klaar. Dit betekent niet het einde van de ondersteuning. Het bedrijf maakt namelijk bekend dat er support blijft, zolang mensen de remote gebruiken.

Omdat de ondersteuning blijft bestaan, verwacht Logitech dat klanten weinig hinder ondervinden aan het besluit. Los van het feit dat de software voor het installeren beschikbaar blijft, zal het bedrijf ook updates blijven uitbrengen. Daarnaast mag je erop rekenen dat de database voor apparaten die ondersteund worden uitgebreid blijft worden. En de garantie wordt eveneens gewaarborgd.

De eerste versie van de Logitech Harmony was populair vanwege het feit dat je met één afstandsbediening allerlei media-apparaten in huis kon bedienen, zoals tv’s, mediaspeler en gameconsoles. Latere modellen kregen de mogelijkheid ook smarthome-apparatuur te bedienen.

Logitech heeft hieronder een aankondiging gepubliceerd.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.