Logitech trekt de stekker uit populaire Harmony-afstandsbediening

logitech harmony
Logitech Harmony

▲ Logitech Harmony © LOGITECH

Logitech maakt bekend dat de populaire Harmony-afstandsbediening niet meer geproduceerd wordt. De Harmony is een universele afstandsbediening waar je een televisie, mediaspeler, receiver en allerhande smarthomeproducten meer aanstuurt in huis.

Logitech Harmony op z’n retour

Je kunt de afstandsbediening blijven kopen zolang er voorraad is. Maar zodra de boel uitverkocht is, is het klaar. Dit betekent niet het einde van de ondersteuning. Het bedrijf maakt namelijk bekend dat er support blijft, zolang mensen de remote gebruiken.

Omdat de ondersteuning blijft bestaan, verwacht Logitech dat klanten weinig hinder ondervinden aan het besluit. Los van het feit dat de software voor het installeren beschikbaar blijft, zal het bedrijf ook updates blijven uitbrengen. Daarnaast mag je erop rekenen dat de database voor apparaten die ondersteund worden uitgebreid blijft worden. En de garantie wordt eveneens gewaarborgd.

De eerste versie van de Logitech Harmony was populair vanwege het feit dat je met één afstandsbediening allerlei media-apparaten in huis kon bedienen, zoals tv’s, mediaspeler en gameconsoles. Latere modellen kregen de mogelijkheid ook smarthome-apparatuur te bedienen.

Logitech heeft hieronder een aankondiging gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts