Logitech onthult Circle View Deurbel, een slimme deurbel voor HomeKit

logitech circle view doorbell slimme deurbel

▲ Logitech Circle View Doorbell ©  Productfoto: Logitech /Inzet: Unsplash

Logitech heeft een nieuwe slimme deurbel onthuld: de Logitech Circle View Doorbell. De slimme deurbel is exclusief ontworpen voor Apple HomeKit en maakt gebruik van gezichtsherkenning.

Vlak voor het einde van het jaar komt Logitech met een nieuw smart home product: een slimme deurbel die naar eigen zeggen exclusief ontworpen is voor Apple HomeKit. Het is een mooi ontworpen bedrade deurbel die voorzien is van een camera en tweeweg-communicatie.

Logitech Circle View Doorbell

Het is de eerste bedrade videodeurbel die exlusief voor Apple HomeKit ontwikkelt is, het smart home systeem van Apple. De slimme deurbel maakt gebruik van gezichtsherkenning. Met deze slimme videodeurbel kunnen gebruikers degenen die aanbellen van top tot teen zien op 60 centimeter afstand.

Slimme deurbel werkt met HomeKit

Kijken we naar de ondersteuning, dan is deze deurbel dus speciaal ontworpen voor Apple HomeKit. De slimme deurbel werkt dus met HomeKit Secure Video. Je kunt de deurbel dus opnemen in reeds aangemaakte smart home scenario’s via dit platform.

Hierbij kan gedacht worden aan meldingen via een smart speaker (denk aan de nieuwe Apple HomePod Mini) of Apple TV om mee te kijken met wie er aanbelt. Gezien Logitech meermaals benadrukt dat hij exclusief ontworpen is voor Apple HomeKit, kunnen we ondersteuning voor bijvoorbeeld Google Assistant op onze buik schrijven.

‘Zeer welkome aanvulling op Logitech-familie voor thuisbeveiliging’

Michele Hermann, Vice President Mobility bij Logitech is dan ook enthousiast: “We kunnen niet opgewondener zijn om de Circle View Doorbell te lanceren, een zeer welkome aanvulling op de Logitech-familie voor thuisbeveiliging en zeker een onmisbare toevoeging aan je huis”, aldus Hermann bij de aankondiging.

“Circle View Doorbell is van de grond af zorgvuldig ontworpen om exclusief met HomeKit te werken, met alle beveiligingsfuncties die je zou willen in een slimme deurbel en een opvallend ontwerp dat de finishing touch aan je huis zal toevoegen”, vervolgt ze.

Logitech Circle View Doorbell kopen: prijs en beschikbaarheid

Was je al een tijd op zoek naar een bedrade slimme deurbel die naadloos samenwerkt met Apple HomeKit apparatuur? Dan moet je waarschijnlijk nog eventjes wachten: op het moment van schrijven is de deurbel beschikbaar in Amerika voor een prijs van $ 199,- bij zelfinstallatie. Wil je de deurbel laten installeren? Dan ben je $ 299,99 kwijt.

De releasedatum in Nederland, evenals de adviesprijzen, zijn nog niet bekendgemaakt.

2 comments
    1. Zojuist chatcontact gehad met Logitech (dec2022) ,momenteel nog steeds niet bekend of en wanneer deze deurbel naar Nederland komt.
      Ik had hem zelf ook graag gehad maar ik vrees dat het niks gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts